2777
2789

در کل روش من برا بادمجون شکم پر.....اول بادمجونارو میشورم و سالم سالم با اب خالی میپزم...حدود نیم ساعت...بعد همون شکلی میندازم تو ابکش تلخیش بره...حسابی نمک میزنم و داخل شکم بادمجونا سیر و یکم انار میریزم با پونه....میچینم تو دبه...فلفل تند پنج شیش تا میندازم توش...بعدش اب و سرکه تا پر شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین به ازای هر کیلو بادمجون صد گرم سیر بخر 

سیر رو پوست بکن رنده کن یا تو دستگاه بریز ریز ریز بشه 

سبزی معطر هم بگیر نعناع ریحون مرزه ترخون جعفری سبزی رو هم پاک کن بشور خور کن مقدارش هم مثلا واسه پنج کیلو بادمجون تقریبا نیم کیلو سبزی یخورده بیشتر کمتر البته اگه سبزی معطر خشک هم داشته باشی میشه استفاده کرد

حالا سبزی و سیر و نمک و ادویه ترشی و زردچوبه و فلفل رو با هم مخلوط میکنی 

بادموجونا رو دمشو تمیز میکنی نکنی ها فقط اضافه هاش رو تمیز کن از وسط یه چاقو بزن بنداز تو آب جوش چند دقیقه بجوشه حواست بهش باشه یخورده که نرم شد برش داره حواست باشه زیادی نرم نشه بعد آبکش کن چند ساعت بذار آبش بره 

بعد اون مخلوط سیر و سبزی رو بذار لای بادموجونا بچین توی ظرف مورد نظر سرکه نمک فلفل ادویه بریز و درش رو ببند 

اگه دلت خواست موسیر هم بنداز من خودم موسیر تو ترشی بادمجون دوست ندارم سیاه و نرم میشه به نظرم موسیر تو ترشی گل کرم باید ریخت 

ببین اولین باره میخای درست کنی وسایل کم بگیر درست کن کم کم دستت میاد 

اره دفعه اولمه مامانم برام سه کیلو بادمجان گرفته گفتم ترشیش کنم،مادرشوهرم یه ترشیایی درست میکنخ ها خفن همیشه با خواهرشوهرما جاریم میده بمن نه میخوام خودم دست به کار شم دیگع😥

لامصبی تو لامذهب😭😭😭😭 دلمونو اب کن خب  حالا بگو چطوری درست میکنی بادمجون رو  همین ام ...

ب جان بچم ی بار س چهار کیلو سیب سفت اصلااااا قابل خوردن نبودن..بدمزه و گس....شوهرم گفت دور بریز...همین جوری خورد کردم با سیر و گوجه رنده شده و سرکه و نمک...ی ترشی وحشتناک خوشمزه ازش دراومد😂😂😂😂

ببین به ازای هر کیلو بادمجون صد گرم سیر بخر  سیر رو پوست بکن رنده کن یا تو دستگاه بریز ریز ریز ...

عشقی عشق که انقدر دقیق و روان توضیح دادی فقط سرکه قرمز بهتره یا سفید