ببین به ازای هر کیلو بادمجون صد گرم سیر بخر
سیر رو پوست بکن رنده کن یا تو دستگاه بریز ریز ریز بشه
سبزی معطر هم بگیر نعناع ریحون مرزه ترخون جعفری سبزی رو هم پاک کن بشور خور کن مقدارش هم مثلا واسه پنج کیلو بادمجون تقریبا نیم کیلو سبزی یخورده بیشتر کمتر البته اگه سبزی معطر خشک هم داشته باشی میشه استفاده کرد
حالا سبزی و سیر و نمک و ادویه ترشی و زردچوبه و فلفل رو با هم مخلوط میکنی
بادموجونا رو دمشو تمیز میکنی نکنی ها فقط اضافه هاش رو تمیز کن از وسط یه چاقو بزن بنداز تو آب جوش چند دقیقه بجوشه حواست بهش باشه یخورده که نرم شد برش داره حواست باشه زیادی نرم نشه بعد آبکش کن چند ساعت بذار آبش بره
بعد اون مخلوط سیر و سبزی رو بذار لای بادموجونا بچین توی ظرف مورد نظر سرکه نمک فلفل ادویه بریز و درش رو ببند
اگه دلت خواست موسیر هم بنداز من خودم موسیر تو ترشی بادمجون دوست ندارم سیاه و نرم میشه به نظرم موسیر تو ترشی گل کرم باید ریخت