2777
2789
اخ اخ خوشبحالشون البالو پلو درست کنید مربا ترشی فریزر هم بذاری عالی تو زمستون میچسبه😁😁

باورت میشه تا حالا البالو پلو نخوردم،فقط شوهرم با غر های من فریز میکنه برا خودش با یه عشقی میشینه میخوره ها😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به سعادتتون ما امسال هرچی خریدیم رو خوردیم نشد ترشی بندازیم وحشتناک بود زیر۳۵ نیومد اصلا هیچی ...

من کیلو 20 بهم دادن نخریدم آمادگی آلبالو نداشتم بعدش ده دوازده کیلو کیلویی 25 خریدم هم مربا گرفتم هم خشک کردم هم واسه خورشت و پلو فریز کردم 

شما کجا هستین که کیلو 35؟

اخی البالو پلو بینظیر اگه اصولی درستش کنی عاشقش میشه

میشه توضیح بدین من دیروز درست کردم خیلی خوشم نیومد احساس کردم شکر و آلبالو کمه برنجش رو هم مامانش آبکش کرد نمک یادش رفته بود بعد به نظرم اومد عکسای اینترنت خیلی خوش رنگ تر هست 

ب جان بچم ی بار س چهار کیلو سیب سفت اصلااااا قابل خوردن نبودن..بدمزه و گس....شوهرم گفت دور بریز...هم ...

تومثل دوست منی ترشیاش حرف نداره حرف نداره حرف نداره یعنی باهمه چی ترشی درست میکنه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
رب انار ترش؟ترشی البالو چطوره ؟من بابام باغ البالو داره میمونیم چیکار کنیم

ای خداااااا آلبالو به این عشقی رو آب بگیر؛خشک کن؛کمپوت درست کن؛مربا؛لواشک....

حالا برعکس اصلا البالو خور نیستیم همه اشو میدیم به اینو اون 

من عاشق آلبالو هستم فریز میکنم از اول سال تا آخر سال میخورم 

آلبالو خشکه درست کنین 

ترشی آلبالو 

مربای آلبالو 

خورشت آلبالو 

آلبالو پلو 

لواشک آلبالو 

آلبالو های اضافی شما رو هم تحویل میگیریم   

مادرشوهر منم اینطوره

بخدا باگوجه نرسیده ولوبیاسبزو همه چی درست میکنه...ترشی میوه جاتش  دلم تنگ شدبراش  

ای خداااااا آلبالو به این عشقی رو آب بگیر؛خشک کن؛کمپوت درست کن؛مربا؛لواشک....

کمپوتش چطوریه؟بخدا میکنیم حمالی میکنیم با هزار ناز و ادا میدیم به اینو اون نمیگیرن حالا یه چیز یادم افتاد حرصم گرفت بگم بهت؟

کمپوتش هم خیلی خوشمزه اس به خصوص واسه اونایی که آلبالو رو به خاطر ترش بودتش نمیتونن بخورن

خیلی خوبه من یه سال درست کردم عالی شد.ولی امسال خیلی گرون بود من خودم فقط آلبالوفرنگی میخورم اون بع قول شماترشه وریزه بهم مزه نمیده