2777
2789

در کل روش من برا بادمجون شکم پر.....اول بادمجونارو میشورم و سالم سالم با اب خالی میپزم...حدود نیم ساعت...بعد همون شکلی میندازم تو ابکش تلخیش بره...حسابی نمک میزنم و داخل شکم بادمجونا سیر و یکم انار میریزم با پونه....میچینم تو دبه...فلفل تند پنج شیش تا میندازم توش...بعدش اب و سرکه تا پر شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به ازای هر کیلو بادمجون صد گرم سیر بخر 

سیر رو پوست بکن رنده کن یا تو دستگاه بریز ریز ریز بشه 

سبزی معطر هم بگیر نعناع ریحون مرزه ترخون جعفری سبزی رو هم پاک کن بشور خور کن مقدارش هم مثلا واسه پنج کیلو بادمجون تقریبا نیم کیلو سبزی یخورده بیشتر کمتر البته اگه سبزی معطر خشک هم داشته باشی میشه استفاده کرد

حالا سبزی و سیر و نمک و ادویه ترشی و زردچوبه و فلفل رو با هم مخلوط میکنی 

بادموجونا رو دمشو تمیز میکنی نکنی ها فقط اضافه هاش رو تمیز کن از وسط یه چاقو بزن بنداز تو آب جوش چند دقیقه بجوشه حواست بهش باشه یخورده که نرم شد برش داره حواست باشه زیادی نرم نشه بعد آبکش کن چند ساعت بذار آبش بره 

بعد اون مخلوط سیر و سبزی رو بذار لای بادموجونا بچین توی ظرف مورد نظر سرکه نمک فلفل ادویه بریز و درش رو ببند 

اگه دلت خواست موسیر هم بنداز من خودم موسیر تو ترشی بادمجون دوست ندارم سیاه و نرم میشه به نظرم موسیر تو ترشی گل کرم باید ریخت 

ببین اولین باره میخای درست کنی وسایل کم بگیر درست کن کم کم دستت میاد 

اره دفعه اولمه مامانم برام سه کیلو بادمجان گرفته گفتم ترشیش کنم،مادرشوهرم یه ترشیایی درست میکنخ ها خفن همیشه با خواهرشوهرما جاریم میده بمن نه میخوام خودم دست به کار شم دیگع😥

لامصبی تو لامذهب😭😭😭😭 دلمونو اب کن خب  حالا بگو چطوری درست میکنی بادمجون رو  همین ام ...

ب جان بچم ی بار س چهار کیلو سیب سفت اصلااااا قابل خوردن نبودن..بدمزه و گس....شوهرم گفت دور بریز...همین جوری خورد کردم با سیر و گوجه رنده شده و سرکه و نمک...ی ترشی وحشتناک خوشمزه ازش دراومد😂😂😂😂

ببین به ازای هر کیلو بادمجون صد گرم سیر بخر  سیر رو پوست بکن رنده کن یا تو دستگاه بریز ریز ریز ...

عشقی عشق که انقدر دقیق و روان توضیح دادی فقط سرکه قرمز بهتره یا سفید

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792