2777
2789
عنوان

کراشم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 42 پست

نگگگو من بهش گفتم دیگه کلا خودش رو گرفت😶

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
اگه فکر کنه نمیخوامش بره چی؟🥲

نه مطمعن باش نمیره. توم نباید جوری رفتارکنی ک بره. سرد و یخ و خشک نشو. منظورم از کم محلی و بی محلی تحویل نگرفتن نیس. نمیدونم چجوری برات توضیح بدم گلم... نباید خودتو مشتاق نشون بدی، اینکه منتظر پیامش یا زنگش هستی. هیچوقت نباید بفهمه. رندانه رفتارکن 😜

متنفرم از آدمهای حسود و عقده ای 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر امضات قشنگ گلی 🤍 ان شاالله هرچی خیر و صلاحته همون بشه 

مرسیی عزیزم😍انشالله عزیزدلمم دعا کن برام❤

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
مرسیی عزیزم😍انشالله عزیزدلمم دعا کن برام❤

خواهش میکنم عزیزم ♥️❤️😍

زنده باشی و سلامت گلی

حتما عزیزم ، محتاجیم به دعا ☘️

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
نگو چون هم کوچیک میشی هم میگی فامیله اگ نشد ازدواج کنی باهاش بازم داغون میشی  همون نگی بهتره بس ...

بخدا هرچی شد سپردم ب خودش گفتم ی حکمتی داشته الان ک کراشم پاش ب دایرکتم باز شده میترسم با ی حرکت اشتباهم بپره🥲

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
بدون مقدمه اومد دایرکت پیشنهاد داد یعنی هیچ مکالمه قبلش نبوده این پسره قاطیه طرف ۲ سال با رلش هست ...

یکی از بستگان درجه یکشون ک وابستگی زیادی داشتن فوت میکنه تا همو فالو کردیم ی استوری راجبش گذاشت من تسلیت گفتم بعد من ی استوری خنده دار گذاشتم دیگه صحبت کردیم فقط همون شب دیشبم یکم در حد چند کلمه صحبت کردیم🥲نمیدونم چرا انقد سفته و نمیاد دوباره

بخدا هرچی شد سپردم ب خودش گفتم ی حکمتی داشته الان ک کراشم پاش ب دایرکتم باز شده میترسم با ی حرکت اشت ...

من یه اشتباهی کردم ک تا الانم ک سال هاس گزشته پشیمونم نکن این کارو بدرک بپره چیه فک کردی شوهر والا  مم ک همیشه یادم میاد میگم کاش محل سگم نمیدادم بهش فامیلم بود

لایک نکن خیرشو ببینی
نگگگو من بهش گفتم دیگه کلا خودش رو گرفت😶

چقد بده اینجوری🤦🏻‍♀️بخدا ب بعضیا بگی میذارنت رو سرشون بعضیام مغرور میشن شانس ما گزینه دوم گیرمون میوفته🥲

نه مطمعن باش نمیره. توم نباید جوری رفتارکنی ک بره. سرد و یخ و خشک نشو. منظورم از کم محلی و بی محلی ت ...

ببین ب من ک گفت باش خواستم مثلا فکر نکنه هولم ک بگه باش سریع وا بدم گفتم اوکی هستم تا زمانی ک حالت خوب بشه مث ی دوست پیشتم🥲بعدشم دیشب خودم پی ام دادم حالشو پرسیدم یخورده حرف زدیم همین حالا موندم اگه نیاد چی 

همه بهت میگن نگووووو حرف گوش کن نگو اشتباه نکن 

نمیگم بخدا😅فقط میگم نکنه بپره

نه پسرا اگه بی محلی کنی بیشتر جذب میشن امتحان کردم 

منم اینو امتحان کردم ولی راجب این میترسم برعکس بشه🥲

من یه اشتباهی کردم ک تا الانم ک سال هاس گزشته پشیمونم نکن این کارو بدرک بپره چیه فک کردی شوهر والا&n ...

اصلااا ب ازدواج باهاش فکر نکردم فقط میخوام حتی شده ی مدت دوست بمونیم باهم بخدا ب اینم راضی شدم🤦🏻‍♀️