2777
2789
عنوان

کراشم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 42 پست
ببین ب من ک گفت باش خواستم مثلا فکر نکنه هولم ک بگه باش سریع وا بدم گفتم اوکی هستم تا زمانی ک حالت خ ...

خوب گفتی اما دیگه لازم نیس پی ام بدی و حالشو بپرسی. مطمعن باش خودش پی ام میده

متنفرم از آدمهای حسود و عقده ای 😒
خوب گفتی اما دیگه لازم نیس پی ام بدی و حالشو بپرسی. مطمعن باش خودش پی ام میده

دیشب ک پی ام دادم خیلی خوب برخورد کرد ولی دیگه از یجا ب بعد ادامه نداد منم دیگه چیزی نگفتم...منتظرم ببینم خودش چیزی میگه یا ن...بخدا من انقد داغون نبودم نمیدونم چرا شلمغز شدم🤦🏻‍♀️

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب ک پی ام دادم خیلی خوب برخورد کرد ولی دیگه از یجا ب بعد ادامه نداد منم دیگه چیزی نگفتم...منتظرم ...

دور از جونت... ان شاالله هرچی میخای همون بشه عزیزم

متنفرم از آدمهای حسود و عقده ای 😒
اصلااا ب ازدواج باهاش فکر نکردم فقط میخوام حتی شده ی مدت دوست بمونیم باهم بخدا ب اینم راضی شدم🤦🏻‍♀ ...

خیلی دیونه ای پس 

ک چی بایه پسر دوست بشی فکر کردی فقط قربون صدقت میره باز..

نخیر خودشو بادحرفای شهوانی خالی میکنه و بعد از چن مدتی میگه بای بای  تو بدردم نمیخوری

لایک نکن خیرشو ببینی
دور از جونت... ان شاالله هرچی میخای همون بشه عزیزم

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی❤😍

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
خیلی دیونه ای پس  ک چی بایه پسر دوست بشی فکر کردی فقط قربون صدقت میره باز.. نخیر خودشو بادحرف ...

میدونم چی میگی عزیزم...منظورم اینکه حتی ب اینم راضیم ک داشته باشمش حتی واسه ی روز🥲

چقد بده اینجوری🤦🏻‍♀️بخدا ب بعضیا بگی میذارنت رو سرشون بعضیام مغرور میشن شانس ما گزینه دوم گیرمون م ...

هیییییی🥲🥲🥲

دست رو دلم نزار که خونه همش منتظر پیامشم

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
هیییییی🥲🥲🥲 دست رو دلم نزار که خونه همش منتظر پیامشم

منم منتظرم ولی از این لحظه ب بعد بیخیالش میشم اعصابم خورد شد از دیشب تا حالا🤦🏻‍♀️

اسی چیکارکردی بالاخره چیشد منم موندم

بهشگفتم ک ازش خوشم میاد

خودش انگار میخواست پیشنهاد بده ک من زودتر بهش گفتم

هیچی حس کردم زد ب برق منم بیخیال شدم

اره معمولا میزنن به برق😬🥲

عقده این دیگه