2777
2789
عنوان

در حال مردن از غم و غصه

504 بازدید | 21 پست

خانوما من به شدت پرم از افکار منفی...

کارایی که قبلا خونوادم باهام کردن، اتفاقات تلخی که برام افتادن، اشتباهاتی که کردم... همه هی میان جلو چشمام و عصبی و غمگینم میکنن... نمیتونم کنترلشون کنم. از طرفی یه آدم کاملا تنهام و تو غربتم تو این شهر هیچکسیو ندارم. دلم یه دوست میخواد که بتونم باهاش برم گردش و خرید. ولی هیچکس نیس! حس میکنم اگه برم پیش روانپزشک ازم بخواد که تو اجتماع باشم ولی چجوری؟ صب تا شب منمو این در و دیوار... از فرط افسردگی نمیدونم چیکار‌کنم و چطوری این افکار منفیو دور کنم... اگه راه حلی دارین بهم بدین🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تنها تو نیستی ماهم خیلیامون وضعیتمون مشابه  به نظرم کتاب هنر ظریف بیخیالیو بخون و بیشتر بی ...

The subtle art of not giving a fuck?! 

تا یه جاهایی خوندمش... ولی نمیتونم مغزمو کنترل کنم. یه لحظه میبینم وسط یه دعوای قدیمی که توش کلی تحقیر شدم وایسادم...

عزیزم همه ما روزای ناراحت کننده داشتیم

تا کی میخوای تو گذشته زندگی کنی؟

عمر خیلی کوتاهه پس از زندگی کردن لذت ببر

تور ثبت نام کن. کلاس ورزش برو.اگه به موسیقی علاقه داری حتما دنبالش کن

سعی کن تو موقعیت های مختلف با آدمای جدید آشنا بشی 

هر وقت افکار منفی میاد سراغت حواس خودتو پرت کن مرتب صلوات بغرس.....جواب میده من خیلی بهتر شدم.... ش ...

راستش یکم مورد من شدیدتره. هیچ کاری رو نمیتونم بدون اینکه گذشته رو به یاد بیارم انجام بدم. محرکات خیلی زیادن. مثلا با مامانم حرف میزنم در مورد شهریه میلیونی دانشگاه خواهرم میگه. من پرت میشم ۴ سال پیش که یه بدهی دو تومنی داشتم و بابام هیچ حمایتی ازم نکرد و با بدبختی جورش کردم... 

چند سالته؟ خواهر برادر نداری؟

۲۶

یه خواهر ۱۸ ساله دارم که قبل به دنیا امدن دخترم ۲۱ روز پیشم بود. بعد زایمانم باهام بدون دلیل قطع رابطه کرد. در حدی که دانشجو شدنشم حتی بهم نگفت. یه پیج فروش کارای هنری زد و بهم نگفته...

یه داداش ۷ ساله دارم