2777
2789
عنوان

در حال مردن از غم و غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 21 پست
عزیزم همه ما روزای ناراحت کننده داشتیم تا کی میخوای تو گذشته زندگی کنی؟ عمر خیلی کوتاهه پس از زندگ ...

دخترم دو ماهشه. از اینکه برم بیرون میترسم. میترسم کرونا بگیرم به این فسقلی انتقال بدم. نمیخوام اذیت بشه

حتما برو روان پزشک دارو اگه داد بخور کمکت می کنه ولی حتما روان درمانی هم برو 

دوس دارم. به داروهم نیاز دارم ولی تو شیردهیم. از طرفی هزینه های مشاوره خیلی بالاس. فک نکنم از پسش بربیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۶ یه خواهر ۱۸ ساله دارم که قبل به دنیا امدن دخترم ۲۱ روز پیشم بود. بعد زایمانم باهام بدون دلیل قطع ...

بهش پیام بده بگو شرایطتو باهاش دردودل کن ببین چی میکنه بنظرم خواهرت جوابتو بده  درست ه چون چیز خاصی نبوده ظاهرا یه دخترم داری باز

همه این روزا یه همچین حالین

منم مرخصی گرفتم ۴روزه رفتم مشهدبادوستم و بعدش تنهایی رامسر حالم عوض شد الان دارم برمیگردم برم سرکار ، یه مسافرت لازمه هر چندوقت

××× کاربر آقا هستم ×××    همه میمیرن ولی همه زندگی نمیکنند...
بهش پیام بده بگو شرایطتو باهاش دردودل کن ببین چی میکنه بنظرم خواهرت جوابتو بده  درست ه چون چیز ...

خودش قبلا اعتراف کرده بود که از من خوشش نمیاد. نمیخوام اذیتش کنم. وقتی پیشم بود غذاهایی براش میپختم که خونه بابا نخورده بود! خرید میبردم. فروشگاههای مختلف میبردمش و هرچی دوس داشت میخریدم که احساس نکنه فقط برای کار میخوامش. ولی بعد اینکه رفت اصلا حال من که هیچی، حال دخترمم نپرسید. گاهی بابام ویدیو کال میکنه که دخترمو ببینه. اصلا خبری از خواهرم نیست!

راستش یکم مورد من شدیدتره. هیچ کاری رو نمیتونم بدون اینکه گذشته رو به یاد بیارم انجام بدم. محرکات خی ...

ببین خیلیا از این بی عدالتی ها دیدن مثلا اگر من بخوام تعریف کنم میبینی چقدر اذیت شدم....وای زندگی تو گذشته جز اینکه خودتو نابود کنی و کند بزنی به ایندت هیچ چیز خاصی نداره...خودت رو دوست داشته باش برای خودت وقت بزار ...بخودت برس ذکر زیاد بگو با خدا حرف بزن و ازش بخواه که هوای تو رو داشته باشه....نگاهت رو به زندگی تغییر بده....آروم آروم شروع مثلا امروز دوتا تمرین رو انجام بده وقتی افکار منفی آمد هی ذکر بگو بعد یاد روزای خوب کن و از خدا تشکر کن...‌‌‌‌‌‌‌‌توانابود هر که تمرین کند....الان ماشاا...همه دانا هستن ولی اهل تمرین نیستن 

خودش قبلا اعتراف کرده بود که از من خوشش نمیاد. نمیخوام اذیتش کنم. وقتی پیشم بود غذاهایی براش میپختم ...

خیلی عجیبه ، شاید حسودی میکنه...

سعی کن یچی شروکنی زبان یا یه هنری بهتره

مسافرتم بتونی بری عالیه

ولی بده تو زنده بودن قدر همو نمیدونیم خصوصا خواهر برادرا

××× کاربر آقا هستم ×××    همه میمیرن ولی همه زندگی نمیکنند...
دخترم دو ماهشه. از اینکه برم بیرون میترسم. میترسم کرونا بگیرم به این فسقلی انتقال بدم. نمیخوام اذیت ...

این همه افکار منفی

حس میکنم افسردگی بعد از زایمانه

حتما پیش روانشناس برید و باهاش مشورت کنید

روانشناس ها تو این زمینه خیلی خوب مشورت میدن