2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و گیر:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6114 بازدید | 138 پست
منم اینجوریم نمیتونم با اطرافم حرف بزنم لکنت میگیرم به خدا بعد اسم اینو میذارن محبت:)

بقول خودشون به ما اعتماد دارن به جامعه ن😄

فقط امیدوارم ی روز خلاص بشم :) 

دلم میخواد همین الان ک خوابن ی کوله پشتی وردارم و تا میتونم بدوم فقط بدوم و به پشت سرم نگا نکنم :( 

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه کافه هم میری🤣🤣🤣 شوخی بود عزیزم من درکت میکنم ولی پدر و مادر کاری به این حرفا ندارن  ...

😂😂😂به خدا نمیدونم کافه کجاس چی داره اصلا 

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
بقول خودشون به ما اعتماد دارن به جامعه ن😄 فقط امیدوارم ی روز خلاص بشم :)  دلم میخواد همین ال ...

ایشالا من ۱ سال دیگه میرم دانشگاههه خلاص میشم از دستشون 😁این همه زورگویی هاشون مراقبت هاشون میره هوا :)

چه موقع ؟؟شب؟؟

نه بابا صبح ظهر عصر. هروقت بگم بهونه میاره :) به خاله خودم که میشه ابجش  اعتماد نداره میگه میری یکی میفته دنبالت ابروم میره حتی بیرونمیریم یه پسر بهم نگاه کنه میره وایمسته جلوش😐

ایشالا من ۱ سال دیگه میرم دانشگاههه خلاص میشم از دستشون 😁این همه زورگویی هاشون مراقبت هاشون میره هو ...

عزیزم میری میبینی ، شاخ در میاد رو سرت ، بعد میفهمی چی میگفتن ، خوش باشی گلم🌺

🤣🤣🤣🤣 اینقدر کافه بد جاافتاده برا من ، که با شوهرمم نمیرم ، میگم نکن فکر کنن دوست دختر دوست پسری ...

😭😂😂وایییی خداااا نه دیگه در این حد 

اقا من دوست پسر بدبختم یه بار ندیدم اصلا نمیشه مامانمو بپیچونم :)(

ایشالا من ۱ سال دیگه میرم دانشگاههه خلاص میشم از دستشون 😁این همه زورگویی هاشون مراقبت هاشون میره هو ...

ی خانومی اینجا ی کامنتی گذاشته بود خیلی خوشم اومد

گفته بود هرچیزیو ک تو دستت محکم فشارش بدی از لای انگشتات میزنه بیرون :(

امیدوارم رفتم دانشگاه بی جنبه بازی درنیارم🙂😂

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

چه باحاله مامانت😁 چقدر حساسه بنده خدا  چقدر به خودش سخت میگذره

کجا باحاله پیر کنه هرکی بخواد پیر بشه بیاد پیش مامانم متخصص پیر کردنه:) 

😂😂به خدا تو خونه با خالم حرف میزنم میبینم از پشت پنجره فالگوش وایساده گوش میکنه 😐

ی خانومی اینجا ی کامنتی گذاشته بود خیلی خوشم اومد گفته بود هرچیزیو ک تو دستت محکم فشارش بدی از لای ...

بی جنبه چیه ابرو ریزی میکنیم مث ندیده ها😂😂😂😭💔