2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و گیر:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6114 بازدید | 138 پست
ی خانومی اینجا ی کامنتی گذاشته بود خیلی خوشم اومد گفته بود هرچیزیو ک تو دستت محکم فشارش بدی از لای ...

میدونی من الان یه پسر ۸ ساله دارم از الان نگرانم نکنه ۲۰ ساله دیگه مثلا فلان مشکلربراش پیش بیاد ، از الان دارم حساب کتاب خیلی چیزا و کارها رو میکنم ، متاسفانه قلب یه مادر فقط برای بچه ش میزنه ، نمیتونه بی خیالی طی کنه ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی جنبه چیه ابرو ریزی میکنیم مث ندیده ها😂😂😂😭💔

😂😂😂وای عاره ی بار با یکی از دخترای فامیل تنهایی رفتم ی پارکی عین ندید بدیدای اسکل میخندیدم جفتک مینداختم هنوز ک هنوزه دختره رو میبینم خجالت میکشم ولی واقعا دست خودم نبود :( 

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

😂😂😂وای عاره ی بار با یکی از دخترای فامیل تنهایی رفتم ی پارکی عین ندید بدیدای اسکل میخندیدم جفتک م ...

درکت میکنم مث خودتمممم😭😂رفیقام میگن باز از قفس ازاد شد فیوزش پرید

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
میدونی من الان یه پسر ۸ ساله دارم از الان نگرانم نکنه ۲۰ ساله دیگه مثلا فلان مشکلربراش پیش بیاد ، از ...

تروخدااا گیر ندی بهش پسره این مث دخترا نشه یه وقت:(😐

میدونی من الان یه پسر ۸ ساله دارم از الان نگرانم نکنه ۲۰ ساله دیگه مثلا فلان مشکلربراش پیش بیاد ، از ...

من با مامانم زیاد مشکل ندارم 

مشکل اصلیم بابامه :/

اگ اون انقد سخت نگیره مامانمم نمیتونه چیزی بگ دیگ

تا دهن وا میکنم هم میزنن به در مسخره بازی و اینک ۱۰۰ سالت هم بشه بچمونی سنت کمه و این مزخرفات 

من با مامانم زیاد مشکل ندارم  مشکل اصلیم بابامه :/ اگ اون انقد سخت نگیره مامانمم نمیتونه چیزی ...

میگم نکنه منو تو فامیلیم 😐✌منم مشکلم مامانمه بابام گیر نیس

دوست پسر همچین خبری ش هم نیست ها،  هیچوقت برا هیچکس با مادرت بد نشو

نه بابا از پسر حرف بزنم دیگه دفنو کفنمومیکنن:)

میگم نکنه منو تو فامیلیم 😐✌منم مشکلم مامانمه بابام گیر نیس

ن والا این موردی تو فامیل جز من نیست همه هرروز کافه و دوست پسر و بساط لب و لوچه جالب اینجاست ماماناشونم میدونن عررر😶😶