2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و گیر:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6114 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از محبتشه. نه گیر بودن. چه منفعتی براش داره؟؟؟

این محبت نیس

چرا اسم هرجی و میزارین محبت

چیزی ک زجرمون بده میشع محبت؟

خسته شدیم بخدا۰😭😭

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
گلم پدر منم همین بود با یه تفاوت به حجابم کاری نداشت ، اما الان که خودم بچه دارم میفهمم چقدر دلش برا ...

گرفتم ولی درک نکردم😐اخه منم حسودیم میشه به رفیقام 😕به خدا منم غرور دارم دخترم وقتی میگم مامانم اجازه نمیده باشما بیام کافه میخندن بهم مسخره میکنن

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
باور کن در آینده خوشبختر از اینایی که خونوادشون آزادشون میذاشت 

قربون دهنت

خیییییلی قشنگ حق مطلب رو گفتی

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
از دست این خانواده های مذهبی هرچی میکشیم از دست ایناس همشون متعهد شدن برعلیه زنا و دخترا

فک کردم فقد مشکل منه نگو همه درگیرن😂😹😹

از دست این خانواده های مذهبی هرچی میکشیم از دست ایناس همشون متعهد شدن برعلیه زنا و دخترا

خیلی خانواده ها مذهبی نیستند ولی گیر میدن ، یکی ش پدر من مذهبی نبود ولی میگفت شماها نمیدونین چه خبره تو جامعه ، همه چی رو به مذهب ربط ندین ، طرف خانواده داره ،

حتما شنیدی که میگن طرف خانواده داره

منم اعتماد به نفس حرف زدنو ندارم همش ساکتم از بس نذاشتن برم بیرون چهارتا آدم ببینم

منم اینجوریم نمیتونم با اطرافم حرف بزنم لکنت میگیرم به خدا بعد اسم اینو میذارن محبت:)

میدونم سخته ولی من مجرد بودم نمیزاشتن تنها جایی برم

یبار خداااااا فقط یبار بزور اجازه گرفتم شب موندم خونه یه اشنا

دیگه نمیگم چی سرم‌اومد فقط الان میترسم و میلرزم دخترم یک ثانیه ازم دور باشه

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
این محبت نیس چرا اسم هرجی و میزارین محبت چیزی ک زجرمون بده میشع محبت؟ خسته شدیم بخدا۰😭😭

از مادر مهربونتر تو دنیا داریم؟؟؟

حاضره تهمت گیر بودن رو به جونش بخره ولی فکر حفظ و تربیت بچه اش باشه. خودت رو جای مادرت بذار. هر کار بچه ات دلش بخواد میذاری انجام بده؟؟؟ پس کی باید تربیتش کنه و خوب و بد رو یادش بده؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
خیلی خانواده ها مذهبی نیستند ولی گیر میدن ، یکی ش پدر من مذهبی نبود ولی میگفت شماها نمیدونین چه خبره ...

عزیزم والا من از این خانواده کم دیدم ولی خانواده های مذهبی وطالبانی زیاد دور ورم دیدم‌یکیش خانواده من‌

گرفتم ولی درک نکردم😐اخه منم حسودیم میشه به رفیقام 😕به خدا منم غرور دارم دخترم وقتی میگم مامانم اجا ...

اوه اوه کافه هم میری🤣🤣🤣

شوخی بود عزیزم

من درکت میکنم ولی پدر و مادر کاری به این حرفا ندارن 

فقط میخوان تو رو از هر مشکل احتمالی دور نگه دارن 

هر مشکلی ها ، تو بگو حتی از خیابون رد شدن ساده

من ۴۱ سالمه مامانم میگه میری بیرون مواظب خیابون باش موتوری بهت نزنه🤣🤣🤣😭😭

از مادر مهربونتر تو دنیا داریم؟؟؟ حاضره تهمت گیر بودن رو به جونش بخره ولی فکر حفظ و تربیت بچه اش با ...

به خدا این محبت نیست محبت اینه نه ازادمون کنن نه این همه پیله کنن شما نمیدونید الان من جطوریم هرکی میبینه میگه افسرده ایی بریم پارک یه دور بزنیم مامانمووووو این لحظه که اسم پارک میاد ببینیییی خودشو میکشه نهههه دختر تو پارک چه غلطی میکنه ابروم میره میگن دختر فلانی این موقع تو پارک جیکار میکنه:(