2777
2789

من شنیدم فقط انتخاب کردیم که به دنیا بیایم مادر پدر و زندگی و غیره رو انتخاب نکردیمو اونا انتخاب کردن برامون.اون عالم بهمون گفتن که ایشون پدرته ایشون مادرته و یه چیزای کلی بهمون گفتن و ما بخاطر اون پاداشی که در نهایت توی اون دنیا قرار بوده داشته باشیم قبول کردیم و گفتیم می ارزه به مشکلاتش. فک کنم یه همچین چیزایی.بنظرتون ما وقتی بهمون این چیزارو نشون میدادن بچه بودیم یا ادم بزرگ؟اصلا انسان بودیم؟

میدونستین قبل از ما یه موجوداتی رو زمین بوده به اسم نسناس؟من خودم نمیدونم تو قران راجه بهش صحبت شده یا نه.فقط تو نی نی سایت شنیدم.

خب من میگم اگه قرار بوده ما ادمای پر گناهی باشیم چرا انتخاب کردیم به این دنیا بیایم تا بعد از مرگ بریم اون دنیا عذاب کارای زشتمونو بچشیم؟

دوستان لطفا گزارش نزنید باهم دوستانه صحبت کنیم🙏چیز بدی هم نداره تاپیک

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره روز ازل

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته..اما فقط کاش موقع انتخاب چهره عجله نمی‌کردم😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
گوه بخوریم

نمیدونم واقعا.دیدین یه وقتایی هست داری زندگیتو میکنی فکر میکنی اون یه تیکرو قبلا تو خواب دیدی؟من این اتفاق برام افتاده گاهی هم حس خوب میگیرم گاهی هم برام عجیبه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره روز ازل

بیشتر صحبت کنید من تازه فهمیدم 

والا بخاطر حضرت آدم اینجایمم...

اما از اینکه خودمون انتخاب کردیم پیش کدوم خانواده ای بریم اطلاعاتی ندارم ... اما نظر شخصی من این هست همینطور که اجازه خودکشی کردند نداریم ... پس به دنیا اومدنمون دست خودمون نبود 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

نه پایه و اساس علمی نداره با عقل هم جور درنمیاد 

از لحاظ دینی بخوای نگاه کنی خدا میگه انسان قدرت اراده داره. هر کاری بکنه طبق اون ثواب و گناه براش تعیین میشه ا

گه از قبل زندگی رو انتخاب کردیم دیگه انتخاب های امروز معنایی نداره. گذشته حال آینده همه چی از قبل تعیین شده میشی فقط مهره شطرنج

من کلیپ دیدم که همه چیمونو انتخاب میکنیم خانواده کشور و .....

فکر نکنم اینطور باشه

کلا ناعدالتیه از هر طرف بهش نگا کنی.من خودم خیلی وقتا بهش فک میکنم، واقعا هیچی اونقد ارزشمند نیس ک این همه سختی و مشکل رو بخاطرش ب جون خریده باشیم.پس تکلیف اونایی ک بچه هستن و می میرن چی میشه.

درسته..اما فقط کاش موقع انتخاب چهره عجله نمی‌کردم😂

عزیزم تو عالی هستی

ولی من شنیدم میگن بهمون گفتن این مادرته این پدرته این مثلا فلان چیزته حالا با این اوصاف دوست داری بری تو دنیا و ما هم قبول کردیم

من حتی یه جا خوندم روح ما قبل اینکه وارد این دنیا بشه خودش انتخاب کرده بیاد تو این جسم و این زندگی

اگه اینجوری باشع ک من ریدم با این انتخابم😂

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤