2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و گیر:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6114 بازدید | 138 پست
من ۱۷ سالم بود خودم از مدرسه برگشتم. خیلی هم محجبه و با وقار بودم. یه پسره مزاحمم شد. خیلی حالم بد ش ...

تموم کنین این حرفای مسخره رو خدایی 

من برام اتفاقم افتاده ولی هیجوقت نگفتم همچین چیزیو اتفاقا باید بلرزه چون جامعه همینه بتونه بزرگ شه زندگی کنی تغییر بدین خودتونو 

ودنیایی که به شدت عجیب است!!
بری دانشگاه این گیر دادنا کمرنگ میشه

نه اونقدر بازم گیر میدن مانتو بلند بپوش موهات تو باشه آرایش نکن هزار تا چیز دیگه با دوستات نرو بیرون خانواده گیر گیره متاسفانه بعضی از پدر ها فقط همینو بلدن که به دخترشون گیر بدن انگار جای اونا زندگی میکنن که تعیین حجاب میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ سالم بود خودم از مدرسه برگشتم. خیلی هم محجبه و با وقار بودم. یه پسره مزاحمم شد. خیلی حالم بد ش ...

اسم اینکار مراقبت نیست شما داری به دخترت آسیب میزنی توانایی گه خودش بتونه از خودش دفاع کنه و مراقبت کنه رو میگیری جلو رشدش رو میگیری اومدیم شما نبودین اونوقت اون باید چیکار کنه شما اگر این تجربه رو داشتی دفعه بعد بلد بودی چجوری جلوش رو بگیری یا دفاع کنی ولی دخترت اگر مواجه نشه نمیتونه جای پاک کردن صورت مسئله باید راه حل پیدا کرد 

اسم اینکار مراقبت نیست شما داری به دخترت آسیب میزنی توانایی گه خودش بتونه از خودش دفاع کنه و مراقبت ...

اتفاقا دخترم الان دانشجو هست. خودش میره و میاد. خیلی هم مراقب خودش هست و بسیار مستقل، آزاد، خوش فکر و دختر با وقار و بی نظیریه. جایی هم می خواد بره با من در میون میذاره که ببینیم صلاح هست یا نه.

لزومی نداره برای آموزش بچه هامون اونها رو در موقعیت خطر قرار بدیم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!