2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و گیر:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6114 بازدید | 138 پست
چه باحاله مامانت😁 چقدر حساسه بنده خدا  چقدر به خودش سخت میگذره

از محدود کردن حمایت نکنید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
تروخدااا گیر ندی بهش پسره این مث دخترا نشه یه وقت:(😐

دخترا باید تو قفس باشن پسرا آزاد؟

این چه حرفیه واقعا آزادی جنسیت نداره

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار کمی بزرگ تر شی میفهمی محدود نبودی ولی در انتخاب لباس ظاهر باید خودت اونارو قانع کنی 

نه اتفاقا محدودیته و خیلی بده

ولی زمانه جوری شده من خودم اصرار داشتم باهام بیان اما الان ن چون دیگ خودم خوب بد تشخیص میدم تیپ و هر ...

محدود کردن خیلی بدتره

آره و اونیکه ول میگرده توخیابون درحال عوضی بازیه یا پلاسه رو میگن خانواده نداره حتما که اینجوره  ...

آدم که نمیتونه از خونه بیرون نره ، الان من گفتم بیرون نرن از خونه شون ، اصلا شدنیه😊

ولی معنی خاص خودش رو خانواده داشتن ، 

از محدود کردن حمایت نکنید

محدویت رو چی معنا میکنین؟؟

من از مادر و خانواده دفاع کردم نه محدودیت

اگر فرق بین محبت و محدودیت رو تشخیص ندیم مطمئنا چیزهای دیگه رو هم تشخیص نمیدیم و این خیلی خطرناکه 

اینکه ندونی دوستت کیه و دشمنت کی 

اینکه آزادی بخوای به هر قیمتی 

اینکه خوشی‌های زودگذر رو امتحان کنی در ازا از دست دادن خیلی چیزها 

الویت هر شخصی باید باید خانواده ش باشه ، حالا مذهبی غیرمذهبی شما بگو اصلا کافر 

تو خود اروپا آمریکا و حتی کشور های کمونیست الویت خانواده س ، مطمئنا هیچ چیز روی کره زمین مهمتر و با ارزشتر از پدر مادر و خانواده نیست

با احترام❤❤❤

من ۱۷ سالم بود خودم از مدرسه برگشتم. خیلی هم محجبه و با وقار بودم. یه پسره مزاحمم شد. خیلی حالم بد ش ...

شما بجای وابسته و بی عرضه بار اوردن دخترت با همراهی کردنش تا دانشگاه بهش یاد بده چجوری از خودش مراقبت کنه

آدمایی که از چشم میوفتن از اول هم آدمای اشتباهی بودن فقط ما دیر میفهمیم...
باور کن در آینده خوشبختر از اینایی که خونوادشون آزادشون میذاشت 

دوست عزیز هر چیزی تعادلی داره

حتی توی اسلامم به این تعادل تاکید شده 

من خانوادم هر وقت برم بیرون میزارن برم با هر کدوم از دوستام دانشگاه شه دیگه میخونم گوشیم رمز داره و این باعث نشده من به راه بد کشیده بشم

دوما هر کسی باید توی زندگیش اختیار اعمال و سرنوشتشو داشته باشه. 

سوما شما فکر کردی حضرت زینب حضرت زهرا یا بقیه زنان صدر اسلام همش تو خونه میموندن؟ 

نخیر فعالیت های اجتماعی هم داشتن. 

یک چیز دیگه اینکه اسلام دین زمانه هست. الان که در سال ۲۰۲۱ هستیم باید طبق این زمانه رفتار کنیم.

یک دختر میتونه بره فعالیت های فرهنگی و اجتماعی داشته باشه. در نهایت سر کار بره و آزادی داشته باشه.

محدودیت فقط عقده میاره اما تربیت صحیح هست که فرزند رو شایسته بار میاره.

شما بجای وابسته و بی عرضه بار اوردن دخترت با همراهی کردنش تا دانشگاه بهش یاد بده چجوری از خودش مراقب ...

الهی شکر دخترم سال ۱۲ مه. نه بی عرضه است نه وابسته نه عقده ای نه حسرت به دل نه بی بند و بار نه گوشه گیر

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
دوست عزیز هر چیزی تعادلی داره حتی توی اسلامم به این تعادل تاکید شده  من خانوادم هر وقت برم بی ...

ببین وقتی دختری آزاد گذاشته میشه و هر کاری دوست داره می کنه یه جوری خود رای میشه و فکر میکنه چون خانوادش اعتماد کامل بهش دارن پس میتونه تصمیمات مهم زندگیشم بدون اشتباه بگیره من با اینجای قضیه مشکل دارم من طرفدار محدودیت نیستم ولی اطرافم دیدم دخترایی که بسیار خوب از هر نظر ولی چون خیلی خونواده بهش اعتماد داشته تو انتخاب همسر اشتباه کرده و الان میگه ای کاش منم محدود میکردن و اعتماد کامل بهم نمیکردن ای واش اینقدر مستقل و خود رای نبودم وگرنه اینو هنه میدونن که محدودیت زیاد خوب نیست

ببین وقتی دختری آزاد گذاشته میشه و هر کاری دوست داره می کنه یه جوری خود رای میشه و فکر میکنه چون خان ...

چقد غیر منطقی و عجیب

یعنی اگه پسرو آزاد بزاری اشتباه ازدواج نمیکنه؟

اصلا چه ربطی داره؟

مگه هر کسی نباید خودش شریک زندگیشو انتخاب کنه؟

از ازدواجای زوری چه خیری دیدیم؟

منکه مامانم زوری ازدواج کرده تا الان که ۲۵ سال میگذره ناراضیه از اینکه نزاشتن خودش انتخاب کنه