2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و گیر:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6114 بازدید | 138 پست
از محبتشه. نه گیر بودن. چه منفعتی براش داره؟؟؟

محبت محدود کردن نیست

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستونو بخونید مستقل بشید و جدا زندگی کنید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

برام امضابزنیدمهربونا لطفالطفامشکلم حل میشه باحمایتتونhttps://farsnews.ir/my/c/86881

میشه واس منم ی امضابزنید مشکلم حل شه باارامش درس بخونم لطفافقط ی دیقه طول میکشه عضومیشید و امضاتون ثبت کنید۸سال اذیت شدم الان منتظرمعجزه ی خدام شمامیتوتیدبایه امضامنو به این ارزوی محالم نزدیک کنیدمن ازادمای دنیای واقعی انتظاری ندارم مجازیارو بیشترقبول دارم چون حداقلش اینه که نمیشناسمشون❤کمکم میکنن درحالیکه نمیشناسنم واین بهترین حس دنیاس❤🙏
چه محبتی اخه من اینجور محبت رو نمیخوام منم اینده دارم بچه که نیستم بلد نیستم درست حرف بزنم از بس خون ...

بزار کمی بزرگ تر شی میفهمی محدود نبودی ولی در انتخاب لباس ظاهر باید خودت اونارو قانع کنی 

من ۱۷ سالم بود خودم از مدرسه برگشتم. خیلی هم محجبه و با وقار بودم. یه پسره مزاحمم شد. خیلی حالم بد ش ...

دوست داشتن محدود کردن نیست به خاطر مزاحمت پسرا نباید دخترتونو محدود کنید پسر باشه تنها میتونه بره؟

به جای ناراحتی فکر کن مثل گل دارن ازت مراقبت میکنن به نفعته

گل؟ چرا باید مثل گل ازش مراقبت کنن 

انسان آزاد آفریده شده و باید آزاد باشه

مثلا پرنده ای که توی قفسه آب و دون به دردش نمیخوره 

پرنده آزادی میخواد حتی اگر اذیت بشه برای پیدا کردن غذا

گل؟ چرا باید مثل گل ازش مراقبت کنن  انسان آزاد آفریده شده و باید آزاد باشه مثلا پرنده ای که ت ...

وقتی شرایطش اینه باید قبولش کنه پس تشویقش کنیم برو با خانوادت بجنگ و هر جور شده برو بیرون؟؟

خیلی خانواده ها مذهبی نیستند ولی گیر میدن ، یکی ش پدر من مذهبی نبود ولی میگفت شماها نمیدونین چه خبره ...

آره و اونیکه ول میگرده توخیابون درحال عوضی بازیه یا پلاسه رو میگن خانواده نداره حتما که اینجوره 

البته نه اینکه هرکس میره بیرون بهش اینجور بگن 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
باور کن در آینده خوشبختر از اینایی که خونوادشون آزادشون میذاشت 

باید هر کسی آزاد باشه و خودش انتخاب کنه راهشو

این ارزش داره نه توی محدودیت بودن

خیلی خانواده ها مذهبی نیستند ولی گیر میدن ، یکی ش پدر من مذهبی نبود ولی میگفت شماها نمیدونین چه خبره ...

خانواده با زندانبان فرق داره

وقتی شرایطش اینه باید قبولش کنه پس تشویقش کنیم برو با خانوادت بجنگ و هر جور شده برو بیرون؟؟

نه باید مستقل بشه و جدا زندگی کنه

آره و اونیکه ول میگرده توخیابون درحال عوضی بازیه یا پلاسه رو میگن خانواده نداره حتما که اینجوره  ...

افکار مسموم رو رواج ندیم

میدونم سخته ولی من مجرد بودم نمیزاشتن تنها جایی برم یبار خداااااا فقط یبار بزور اجازه گرفتم شب موند ...

قرار نیست به خاطر این دخترتونو بذارید تو قفس

هر کسی حق آزاد بودن رو داره