2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و گیر:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6114 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این چیزا خوشم نمیاد ولی خیلی دوس دارم با دوستام برم بیرون بخدا زندگی تو ایران و گرونی و کلاس ...

چند سالته😂😂تا ما نکشیم بیرون اینا موندنین

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
من از این چیزا خوشم نمیاد ولی خیلی دوس دارم با دوستام برم بیرون بخدا زندگی تو ایران و گرونی و کلاس ...

عزیزم❤❤❤

ای کاش جو جامعه اینقدر داغون نبود که حداقل خیال مردم برای یه گردش ساده اینقدر آشفته نشه 

چند سالته😂😂تا ما نکشیم بیرون اینا موندنین

۱۵

بخدا اونقدرا هم اسکل و زودباور نیسم ک بابام فک میکنه برم بیرون یکی بم گفت سوارشو بابات منو فرستاده سوارشم😐💔

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

۱۵ بخدا اونقدرا هم اسکل و زودباور نیسم ک بابام فک میکنه برم بیرون یکی بم گفت سوارشو بابات منو فرستا ...

😂😂😂وای ازاین باورا ننه منم داره اینا از زمان بوق موندن مارو درک نمیکنن

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
عزیزم❤❤❤ ای کاش جو جامعه اینقدر داغون نبود که حداقل خیال مردم برای یه گردش ساده اینقدر آشفته نشه&nb ...

تقریبا دارم عادت میکنم مهم نیس دیگ هرچ بادا باد میخام ازین ب بعد هرچی گفتن بگم چشم ببینم چ گوه خاصی از آب درمیام دوره تینیجری تو ایران = زدن دکمه اتمام زندگی ایش😕🥲💔

تقریبا دارم عادت میکنم مهم نیس دیگ هرچ بادا باد میخام ازین ب بعد هرچی گفتن بگم چشم ببینم چ گوه خاصی ...

با شما موافقم ولی مقصر جامعه س نه پدرت 

وحشت اینکه به سرنوشت آتنا یا ....دچار بشی ، تو وجودشونه

با شما موافقم ولی مقصر جامعه س نه پدرت  وحشت اینکه به سرنوشت آتنا یا ....دچار بشی ، تو وجودشون ...

آتنا ی بچه بود 

فقط ۷ سالش بود و ساده

من ۱۵ سالمه شاید درست نباشه بگم اما واقعاا بیشتر از همسن و سالام خوب و بدو تشخیص میدم حتی چندتا از دوستام ک تو تو رابطه بودن و میخواستن ی کارایی کنن رو من پشیمون کردم از عواقبش گفتم

ولی بابام هیچوقت نمیخواد بفهمه من اونقدرا هم بچه نیستم میفهمم چی به صلاحمه چی نیس :(