2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی از4 ماهگی

184 بازدید | 12 پست

سلام دوستان..پسرم 3 ماه و20 روزه است...سینه منوفقط توخواب میخوره ...منم روزی 3 نوبت بهش آپتامیل میدم...الانم دکتربودم میگه از4 ماه کمکی بده....رفلاکس داره...موندم،بریدم چکارکنم؟چقدربهش شیرخشک بدم درروز...توروخدا منوراهنمایی کنین

منم از چهار ماهگی شروع کردم غذا رو به خاطر رفلاکس بعد غذا خیلی بهتر شد البته من اس امپرازول هم میدادم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بالابردن غلظت غذای نوزاد یکی از درمانای اصلی رفلاکس هست

به پزشکتون اعتماد کنید 🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از چهار ماهگی شروع کردم غذا رو به خاطر رفلاکس بعد غذا خیلی بهتر شد البته من اس امپرازول هم میداد ...

بمن گفته آقای دکترکه باحریره و فرنی شروع کنم...مقدارش وتعدادوعده هاشو بلدنیستم؟به نظرتون ازسینه افتاده؟

بمن گفته آقای دکترکه باحریره و فرنی شروع کنم...مقدارش وتعدادوعده هاشو بلدنیستم؟به نظرتون ازسینه افتا ...

بادام اصلا نده چه دکتریه که بهت نگفته بادام سمه برای رفلاکس 

ببین دکتر به من اینطوری گفت درست کنم یه قاشق مربا خوری ارد برنج و نصف قاشق مربا خوری شکر و نصف پیمانه اب رو قاطی کن بذار قوام بیاد بعد خاموش کن بهش یه پیمانه شیر خشک اماده شده یا چهار تا قاشق غذاخوری شیر خودت رو اضافه کن از روز اول یه قاشق مربا خوری بده روز دوم دو قاشق همینطور زیاد کن تا ۷ روز روز هفتم هفت قاشق مربا خوری صبح هفت تا شب من اینجوری میدادم 

از چهار ماهکی بچه بازیگوش میشه پسر منم همین بود فقط تو تاریکی و سکوت شیر میخورن از سینه ببرش جای تاریک و ساکت شیرش بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ازاول هم بالا نمیاورد...خس خس میکنه ...اشتباه نوشتم ببخشید

خس خس سینه مال رفلاکسه

یعنی درروز کلا اوایل یک قاشق مرباخوری بدم؟

اره کم کم باید بدی تا معده اش اماده بشه برای غذا اذیت میشه بیشتر بدی

احتمالا یکم سرما خورده 

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟