2777
2789
عنوان

یعنی واقعا خواهر بدیم براش؟

324 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه داداش دارم،فاصله سنمیونم خیلی کمه،اون بزرگ تره،تا جایی که یادمه همیشه براش خوب بودم ،گندکاریاشو پوشوندم ،راز نگهدار بودم،همیشه خوش رو بودم،و.... کادو تولد و ...هم همیشه بوده

امروز کنار هم نشسته بودیم بعد تو گوشیش کلیپ دوستشو نشونم داد که با دوست خواهرش ازدواج کرده و بود و خلاصه عکسای خانوادگیشون ..بعد به من گفت خواهرای مردمو ببین 

..تو اصلا برام مثل خواهر نیستی مثل سنگی و هیچ کاری برام نمیکنی.میگفت واقعا چرا اینطوری هستی؟؟!! 

من خشکم زده بود...اصلا توقع نداشتم ،اخه واقعا من اصلا  یادم نمیاد جایی بهش بدی کرده باشم یا بی توجهی،،،بعدم قهر کرد پاشد رفت...میگفت تو از من بدت میاد!!

چیکار کنم ...همین یه داداشو دارم خواهرم ندارم

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

باز من با دوست صمیمی داداشم ازدواج کردم☹️😂

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسش یه دختر جور کن

خیلی واضح گفته دگ چی میخاد

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

عاشق شده ببین کی گفتم شرط میبندم😉

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

عزیزم 😢خب نزدیک تر شو بهش دردودل کن باهاش ببین انتظاراتش از ی خواهر چیه

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
شاید رو یکی دوستات کراش داره

نمیدونم واقعا،،

روهمشون کراشه

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
عزیزم 😢خب نزدیک تر شو بهش دردودل کن باهاش ببین انتظاراتش از ی خواهر چیه

خیییلی راحتم باهاش نمیدونم چه مرگشه،خودم همیشه درمورد دوست دختراش میپرسم

یکی از دوستاتو میخواد 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد