2777
2789
ممنونم  اتفاقا اول زندگی یک عدد طلسم درست حسابی مرگ و جدایی توی وسایلم پیدا کردم ولی خب من به ...

احتمالا دعاش کاری نبوده وگرنه کسی که طلسم سخت شده باشه، وقتی قرآن بخونه بیشتر اذیت میشه چون اجنه بد دورش هستن و اون اجنه اذیت میشه با صدای قرآن و به طرف آسیب میرسونه و میگن بهتره کسی که اهلش هست باید بخونه که اذیت نشه و باطل کنه، امیدوارم درگیر این مسائل نشدید 🙏🙏

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من خودم تو دوران نامزدی عروسی خواهر شوهرم بود شوهرم خیلی هزینه کرد خیلی خیلی ها یه چی میگم یه چی میش ...

چقدر شما با سیاست و خوب حرف میزنین، واقعا هم همینطوره، وقتی همسر آدم بد لباس باشه و نا جور بیاد همه میگن هم خودش بی سلیقه ست هم شوهرش چقدر برای زنش ارزش قائل نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم خب ندارم از کجا بیارم

دقیقا دختره هم همینو گفته، ولی پسره میگه نمیشه که هیچی نندازی، من و بابام هم وضعمون خوب نیست برات طلا بگیریم، دیگه والا معلوم نیست توقع دارن بابای دختره بگیره یا چی؟ 

ان شاء الله زندگیت درگیر دعا و طلسم و این چیزا نشه که دست خود آدم نیست دیگه کنترل کامل زندگی، هر کی ...

وای نگو که وحشتناکه، واقعا یکی از ظالم ترین آدما همینان که دعا میگیرن، اینها احتمالا تا حالا تجربه شو نداشتن، وگرنه درک میکردن که وقتی طرف دعا میگیره شما بهترین آدم روی زمین هم باشین بازم کسی که چیزخور شده بدون دلیل اذیت میکنه

از طلاهای مجردیت استفاده نکن. هیچی ننداز. بگو بریم بخریم اگر گفت پول ندارم بگو یک چیز سبک و ارزون بخ ...

اتفاقا دختره می‌ترسید پسره طلاهای خانواده خودشو بده بهش بندازه نمی‌دونست چیکار کنه، خوب شد گفتین، آره پسره که میگه ندارم من بابام هم نداره، دختره هم دقیقا گفته خب پس نمیندازم من، ولی خب پسره هی میگه نمیشه که نندازی و اینا، بعد اگه دختره نندازه چیزی نمیگن دختره چه چشم سفید و پر توقعه که الان از ما توقع طلا داره؟

ممنونم  اتفاقا اول زندگی یک عدد طلسم درست حسابی مرگ و جدایی توی وسایلم پیدا کردم ولی خب من به ...

عزیزم هرکی به دعا و طلسم اعتقاد داره یعنی به ماوراء اعتقاد داره و هرکی به ماوراء اعتقاد داره تو جامعه ما اکثرا به قرآن و خدا هم اعتقاد دارن، من کسی رو سراغ دارم که با هزارجور چله ی قرآن و زیارت نتونسته طلسمش رو باطل کنه، وقتی طلسم و دعایی قوی و شیطانیه به این راحتیا باطل نمیشه، اگه اینجوری بود هرکی که اهل نماز و دعا و قرآن بود دیگه روش طلسم اثر نمی‌کرد، در حالی که خودتون هم میدونین که اثر میکنه، شما چند سالتونه؟ 

یه جوری کنار بیاد دیگه  یه ساعت فیک از دست فروشا بگیره بندازه  یه نقره ای چیزی سرهم کنه

دارم میگم دیگه پسره میگه باید طلا بندازی، خانواده ش خیلی اهل تجملاتن

احتمالا دعاش کاری نبوده وگرنه کسی که طلسم سخت شده باشه، وقتی قرآن بخونه بیشتر اذیت میشه چون اجنه بد ...

آفرین، دقیقا همینطوره، متاسفانه این خانم خیلی دور از جامعه و مردم نظر میدن

باید بخره دیگه  نکنه ازین زن صفتاست که میخواد از پدر شوهر بمکه

دختره هم از همین شک کرده که نکنه میخواد خانواده دختره برا دختره طلا بخرن تو مجلس خانواده شوهر بندازه

دقیقا دختره هم همینو گفته، ولی پسره میگه نمیشه که هیچی نندازی، من و بابام هم وضعمون خوب نیست برات طل ...

خب از همسرش بپرسه از کجا طلا بیارم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم هرکی به دعا و طلسم اعتقاد داره یعنی به ماوراء اعتقاد داره و هرکی به ماوراء اعتقاد داره تو جامع ...

من همچنان به طلسم میخندم 

گرچه میدونم میتونه واقعی باشه

مادرهمسرم وقتی طلسمی که پیدا کردم رو دیدن به حال غش افتادن‌ چون خیلی قوی و ناجور بود 

ولی من اعتمادم به خدا بیشتر از اعتمادم به طلسم هست 

۴۱ ساله هستم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی