2777
2789
وای نگو که وحشتناکه، واقعا یکی از ظالم ترین آدما همینان که دعا میگیرن، اینها احتمالا تا حالا تجربه ش ...

دقیقا، فقط کسی که دعا شده میفهمه منظور منو

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
آفرین، دقیقا همینطوره، متاسفانه این خانم خیلی دور از جامعه و مردم نظر میدن

اصولا معروف های اینجا همشون این شکلی ان نمیدونم چرا، البته من همشونم دوست دارم و دوستم هستن ولی گاهی حس میکنم بعضی هاشون اون چهره خوب و ایده آل خودشون میخوان حفظ کنن برای حفظ محبوبیت 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجلس عروسی برادرشوهرشه، نمیشه نره

آهان اون مجلسا منظورته ، خب دیگه نمیشه که نرفت باید بری 

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
دختره هم از همین شک کرده که نکنه میخواد خانواده دختره برا دختره طلا بخرن تو مجلس خانواده شوهر بندازه

به شوهرت بگو خب باشه ازت طلاق میگیرم میرم یه شوهر پولدار میگیرم برام طلا بخره. چه شوهر پررویی داری. 

به شوهرت بگو خب باشه ازت طلاق میگیرم میرم یه شوهر پولدار میگیرم برام طلا بخره. چه شوهر پررویی داری.& ...

😂😂😂 واقعا باید همینو بگه، خیلی رو میخواد همچین توقعی، تازه دختره میگه من مشکلی ندارم بدون طلا بیام، اونا اصرار دارن یه چیزی بندازه

من همچنان به طلسم میخندم  گرچه میدونم میتونه واقعی باشه مادرهمسرم وقتی طلسمی که پیدا کردم رو ...

من هم توضیح دادم براتون که همه اعتقادش ن به خدا بیشتره، به قول دوستمون مشخصه درگیر دعا و طلسم نشدین و اون چیزی هم که دیدین خیلی چیز مهمی نبوده

من کسی رو میشناسم که نماز شبش ترک نمیشه ولی درگیر طلسم و جادو شد و هر چقدر هم دعا و قرآن و نماز خوند درست نشد که نشد

طلسم و جادو کار شیاطینه و خود خدا گفته تو قرآن که یک سری مسائل رو فقط به وسیله ی اسباب و واسطه حل میکنم که تو تفسیرش میگن یکی از این مسائل همین دعا و جادو و طلسمه که باید از طریق واسطه ها و همجنسای خودشون حل بشه

از یک خانم چهل ساله بعیده این سطح تجربه عزیزم

خوشحالم که توی این 41 سال به طلسم بدی گرفتار نشدین و آرزو میکنم براتون هرگز درگیرش نشین

اصولا معروف های اینجا همشون این شکلی ان نمیدونم چرا، البته من همشونم دوست دارم و دوستم هستن ولی گاهی ...

مگه اینجا معروف هم داره؟ 😂🤦🏻‍♀️ من که معتقدم آدم باید حق گو باشه و برای هیچ هدفی از حق نگذره، اینجوری حق الناس رو ضایع کرده چون یه بیچاره ای به حرف اینا میکنه و دنبال باطل کردن طلسمش نمیره و سالها درگیرش میشه و زندگیش با این صحبتا نابود میشه فقط به این خاطر که اینا میخوان وجهه ی خوبی داشته باشن😐

من هم توضیح دادم براتون که همه اعتقادش ن به خدا بیشتره، به قول دوستمون مشخصه درگیر دعا و طلسم نشدین ...

از یه خانم چهل ساله بعیده که زندگی اش رو بر پایه طلسم و جادو بنیان نکنه؟

منم نگفتم طلسم وجود نداره ولی باور دارم خدا قوی تره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اصولا معروف های اینجا همشون این شکلی ان نمیدونم چرا، البته من همشونم دوست دارم و دوستم هستن ولی گاهی ...

به به چه نظر قشنگی

ببخشید که من به خدا بیشتر از طلسم اعتقاد دارم

مگه اینجا معروف هم داره؟ 😂🤦🏻‍♀️ من که معتقدم آدم باید حق گو باشه و برای هیچ هدفی از حق نگذره، این ...

آفرین به شما که حق گو هستید و طلسم رو از توان خدا فراتر میدونید.

فقط اگر اجازه بدید من هم به ناحق گویی خودم در زندگی شخصی ام ادامه بدم و آرامش زندگی ام رو خرج عقاید عجیب نکنم.

از یه خانم چهل ساله بعیده که زندگی اش رو بر پایه طلسم و جادو بنیان نکنه؟ منم نگفتم طلسم وجود نداره ...

والا ما هم هیچکدوم زندگیمون رو بر پایه ی طلسم و جادو برپا نکردیم در مورد شما هم نگفتیم همچین چیزی رو، اگه خوانش درستی داشتین میفهمیدین منظور ما رو، همه میدونیم طلسم وجود داره، بحث هم از اونجا شروع شد که شما اصرار داشتی بگی همه سخت میگیرن و مشکلات آسونن و من درک درستی دارم از زندگی و بقیه نمیفهمن و سطحی آن و بلاه بلاه بلاه.... دوستمون هم گفت یه سری مشکلات با اینجور شعارا حل نمیشن، مثال آورد مثل طلسم و جادو.. منم تایید کردم که طلسم و جادو هست، حالا این کجاش شالوده ی زندگی میشه الله اعلم😂🤦🏻‍♀️

جالبه من براتون دعای خوب میکنم و شما برای من کلاس میذاری😐😂

به به چه نظر قشنگی ببخشید که من به خدا بیشتر از طلسم اعتقاد دارم

توضیح دادم

ما همه خدا رو قادر علی کل شی میدونیم

شما اگه بخوای من میتونم تا صبح برات در مدح و ثنای قدرت لایتزال الهی حرف بزنم

کسی نگفت خدا نعوذ بالله نمیتونه

با ذکر آیه قرآن گفتم

خدا خودش گفته تو قرآن که همه چیز رو از من نخواین، یه چیزایی رو سپردم دست وسیله و اسباب

از رو این خط بالایی یه دفتر 40برگ رونویسی کنین شاید متوجه بشین چی گفتم

اگه دفتر تموم شد هنوز متوجه نبودین، برین دفتر مرجع تقلیدتون بپرسین شاید اونا بتونن متوجهتون کنن🤔