الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بخدا من عادی ام خانمهای اینجا خیلی عجیبند که فکر کنم غالبا بخاطر سن کم هست
نه گلم خودم 40 سالمه منم تو رویاهام خانواده شوهر رو قرار بود خانواده دوم خودم ببینم و مادرشوهرم بشه مامان دیگه من، خیلی رویایی فکر میکردم، ارشد معماری از شهید بهشتی دارم شوهرمم همین طور، یعنی میخوام بگم هر دو تحصیل کرده و از خانواده های تحصیل کرده، خانواده شوهرم فرهنگی و هر دو جزء خانواده های اصیل و شناخته شده شهریم و گاهی مسائل اون طور که آدم میخواد پیش نمیره، کاش آدمای اطرافت مثل رویاهای آدم قشنگ بودن
من خودم تو دوران نامزدی عروسی خواهر شوهرم بود شوهرم خیلی هزینه کرد خیلی خیلی ها یه چی میگم یه چی میشنوی آمد دنبالم بریم برات خرید هر چی دلم خواست خریدم گفت چرا این همه زیاد گفتم خوب وقتی گفتم کادو ارزان گفتی دارم میخرم حالا داری باید برا منم بخری مردم میگن برا زنش اندازه خواهرش ارزش نزاشته آبروی من آبروی تو عزت من عزت تو هست
هیچی توی زندگی رویایی نیست ولی خب خوبه آدم سر جنگ هم نداشته باشه اینجا زیاد میبینم خانمها آرامش و ...
منظورم این بود که گاهی اینقدر آدم نا خواسته آزار میبینه بدون اینکه اذیت کنه مثلا صرفا بخاطر حسادت یک جاری دشمنی هایی ایجاد میشه ما ها اصولا اولاش خیلی نادیده میگیریم اما دیگه گاهی ضربه های جبران ناپذیر باعث ایجاد دلخوری هایی میشه که نمیشه ساکت موند