2777
2789

قبل اینکه عقد کنی مراسما چیکار میکردی الانم همون کارو کن.مگه سر عقد به جز حلقه و احیانا سکه چی میدن؟

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا من عادی ام  خانم‌های اینجا خیلی عجیبند که فکر کنم غالبا بخاطر سن کم هست

نه گلم خودم 40 سالمه منم تو رویاهام خانواده شوهر رو قرار بود خانواده دوم خودم ببینم و مادرشوهرم بشه مامان دیگه من، خیلی رویایی فکر میکردم، ارشد معماری از شهید بهشتی دارم شوهرمم همین طور، یعنی میخوام بگم هر دو تحصیل کرده و از خانواده های تحصیل کرده، خانواده شوهرم فرهنگی و هر دو جزء خانواده های اصیل و شناخته شده شهریم و گاهی مسائل اون طور که آدم میخواد پیش نمیره، کاش آدمای اطرافت مثل رویاهای آدم قشنگ بودن 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
برای منم طلا نیوردن یدونه سردیس ریز اوردن درحالیک دختر دایی و دخترخاله  ام بامن نامزد بودن کلا ...

نه بحث سنگین و سبک بودنش نیست عزیزم، کلا طلا نخریدن، هیچی، دختره هم خودش هیچی طلا نداره الان، مجلس عروسی برادرشوهرشه هم هست

نه گلم خودم 40 سالمه منم تو رویاهام خانواده شوهر رو قرار بود خانواده دوم خودم ببینم و مادرشوهرم بشه ...

هیچی توی زندگی رویایی نیست

ولی خب خوبه آدم سر جنگ هم نداشته باشه

اینجا زیاد میبینم خانمها آرامش و صلح خودشون رو قربانی جدل های خرد و ناچیز میکنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من تازه نامزد کردم چجوری رفتار کنم و چه کارایی کنم به نظرتون ؟

خیلی کلی پرسیدید

اول اینکه مبارک باشه

دوم اینکه صداقت و گفتار خوب مهمه

با همسرتون زیاد حرف بزنید تا ادبیات هماهنگ و یکسان پیدا کنید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شرکت که صایعه نکنه، خب طلا چی میندازی؟ 

طلاهای مجردیمو، وا این دیگه پرسیدن داره ، آره منم عقد بودم دیر خریدن مجردیمو استفاده میکردم

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
احسنت، چه جواب قشنگ و خوبی 👌👌👌

من خودم تو دوران نامزدی عروسی خواهر شوهرم بود شوهرم خیلی هزینه کرد خیلی خیلی ها یه چی میگم یه چی میشنوی آمد دنبالم بریم برات خرید هر چی دلم خواست خریدم گفت چرا این همه زیاد گفتم خوب وقتی گفتم کادو ارزان گفتی دارم میخرم حالا داری باید برا منم بخری مردم میگن برا زنش اندازه خواهرش ارزش نزاشته آبروی من آبروی تو عزت من عزت تو هست

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
هیچی توی زندگی رویایی نیست ولی خب خوبه آدم سر جنگ هم نداشته باشه اینجا زیاد میبینم خانمها آرامش و ...

منظورم این بود که گاهی اینقدر آدم نا خواسته آزار میبینه بدون اینکه اذیت کنه مثلا صرفا بخاطر حسادت یک جاری دشمنی هایی ایجاد میشه ما ها اصولا اولاش خیلی نادیده می‌گیریم اما دیگه گاهی ضربه های جبران ناپذیر باعث ایجاد دلخوری هایی میشه که نمیشه ساکت موند 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️