2777
2789
والا ما هم هیچکدوم زندگیمون رو بر پایه ی طلسم و جادو برپا نکردیم در مورد شما هم نگفتیم همچین چیزی رو ...

من کلاس نمیذارم 

در مورد سطح بقیه هم نظری ندادم

برعکس شما مشق هم به کسی ندادم

ببخشید نظرم با شما فرق داره و معتقدم جوان تر ها غالبا آرامش رو قربانی مشکلات کوچیک میکنند 

دنبال دعانویس اینا هم نمیرم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

آفرین به شما که حق گو هستید و طلسم رو از توان خدا فراتر میدونید. فقط اگر اجازه بدید من هم به ناحق گ ...

والا اینجا کسی کسی رو اجبار نکرده جور دیگه ای فک کنه، ولی خب میگن کافر همه را به کیش خود پندارد، حکایت شماست

ظاهرا اصرار داشتین ما مث شما فک کنیم که برداشتتون از صحبتا یما اینه

چهارتا آدم دور هم حرف می‌زنیم و هرکی نظر خودشو میگه

شمام مختاری هرجور دوست داری زندگی کنی اصلا تو طلسم و جادو دست و پا بزنی نزنی فرقی به حال ما که نداره والا

فقط یادتون نره لا به لای خودبرتربینی‌هاتون که خوشبختانه آدمای مثل من زیادن که شما و طرز فکرتونو برتر نمیدونن و با چهارتا کلمه و شعار نمیگن وااااو چه شاخ و کول و خفن، میگن چه دل خجسته‌ای داره بنده خدا

برای همین برنخوره بهتون و جنبه‌تون رو ببرین بالا حتما😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه طلسم بدید بنویسند که براتون طلا بخرن

والا طرفای شما برا طلا ملا طلسم میگیرن

طرفای ما با دعا و جادو کارای دیگه میکنن و ما هم اهلش نیستیم ازین کارا بکنیم حتی اگه به نفعمون باشه

من کلاس نمیذارم  در مورد سطح بقیه هم نظری ندادم برعکس شما مشق هم به کسی ندادم ببخشید نظرم با ...

کلا حرفا رو برعکس میخونیاااا😂 نمیبینم جایی نوشته باشم برو پیش دعانویس😂😂 برای خودت میبری و میدوزی و تنت میکنی😂🤦🏻‍♀️

از تاپیکاتون مشخصه

حتی تاپیکارم درست نخوندی😂🤦🏻‍♀️ دیگه فک کنم هرچی هست مربوط میشه به سطح سواد شما، باید فراتر از یه خوندن نوشتن کار کنی عزیزم، خوندن تنها کافی نیست باید محتوای کلام افراد رو هم بفهمی

اتفاقا دختره می‌ترسید پسره طلاهای خانواده خودشو بده بهش بندازه نمی‌دونست چیکار کنه، خوب شد گفتین، آر ...

من نگران اینم تو طلاهای دست دوم رو بندازی فردا دیگه نگیرن برات بگن همونا رو بردار استفاده کن  اگه میگه ساعت اینا بنداز بگو خب بخر بندازم تو این چند وقت باید میخریدی واسم که الان بتونم بندازم طلا رو پول نداره ساعت و لباس رو گرون برداره که جبران مافات بشه ...بازم ببین خانواده همسرت چه جور آدم هایی هستن 

من نگران اینم تو طلاهای دست دوم رو بندازی فردا دیگه نگیرن برات بگن همونا رو بردار استفاده کن  ا ...

واقعا به نکته ی خوبی اشاره کردی، همین الانش دختره موقع عید طلاهای دست دومشو انداخته دیگه برای همین پسره گفته همونا رو بنداز

ولی دیگه دختره گفته تو عروسی که نمیشه اونا رو بندازم

خانواده ی پسره هم اهل به خودشون رسیدن و اینا هستن، خود عروس مجلس فقط 12 تومن هزینه آرایشگاهش شده