نمیندازم خپ ، ندارم دیگه هر کس به اندازه زورش میگرده دیگه جیب خالی و پز عالی میشه ؟&nb ...
منم موافقم با شما، دختره دقیقا چون براش طلا و مادیات مهم نبوده و ارزش خودش رو بیشتر از چهارتا تیکه طلا میدونسته هیچی نگفته و راه اومده، ولی الان پسره ازونور میگه طلا بنداز و نمیشه هیچی نندازی، ازونور دیگه میگه من و بابام وضعمون خوب نیست الان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبل اینکه عقد کنی مراسما چیکار میکردی الانم همون کارو کن.مگه سر عقد به جز حلقه و احیانا سکه چی میدن؟
سر عقد خانواده پسر کادو ندادن، معمولا سرویس طلا میدن، در طول دوران عقد هم اعیاد مختلف یا طلا میگیرن یا یه تیکه از جهیزیه، الان هم دختره دسترسی به طلاهای مجردی ش نداره
منم ساکت نمیمونم خودم جاری خیلی مشکل زایی دارم ولی اجازه نمیدم کارهای دیگران آرامش زندگی ام رو بگی ...
ان شاء الله زندگیت درگیر دعا و طلسم و این چیزا نشه که دست خود آدم نیست دیگه کنترل کامل زندگی، هر کی هم تا سرش نیاد نمیفهمه منظور کامل آدمو، ان شاء الله عاری از این مشکلات باشید
اگه خودت طلاهات در دسترس نباشن چی؟ دیر خریدن یعنی چی؟ اینا کلا برای دختره هیچی نخریدن
از طلاهای مجردیت استفاده نکن. هیچی ننداز. بگو بریم بخریم اگر گفت پول ندارم بگو یک چیز سبک و ارزون بخریم که خالی نباشه. اگرم بازم نخرید چیزی ننداز برو عروسی. دیگه مشکل خودشه. اگر خواست از کسی قرض بگیره بگو نمیخوام من قرضی کسی رو استفاده نمیکنم چون امکان داره گم بشه