2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش مشورت میکنه فقط

480 بازدید | 31 پست

کلا همه چیزو به اون میگه. بابام برنج خریده به قیمت مناسب، یه ماهه مامانم میپزه میخوریم خوشمون میاد. بعد گفته بگو بابات ده کیلو ام برا ما بخره. ننش تا شنید گفت ماهم میخوایم اونام ادرس گرفتن رفتن ده کیلو خریدن، بعد امشب به ننش گفته بپز ببین خوب باشه و تو تایید کنی بخرم منم😐 

منم اینجوری برداشت کردم که مگه ما ادم نیستیم یه ماهه مامانم میپزه میخوریم، بعدم چرا از ننت میپرسی خب نباید از من میپرسید؟ بنظرتون حق دارم عصبانی بشم یا نه؟؟

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عصبانی نشو آخه هرکس ذائقه اش متفاوته

حرصم میده همه چیو از اون میپرسه با اون هماهنگ میکنه

به نظرم تو این مورد حق داری که ناراحت بشی باهاش صحبت کن

صحبت میکنم میگه نه اونطوری نیست من عادت دارم قبل انجام کاری با چند نفر حرف بزنم...دروغ میگه فقط با ننش حرف میزنه. اخرشم گفت اره از اون میپرسم😐😑

ناراحت نشو فقط ی نظری ازمامانش پرسیدن 

همش این نیست. فک کن حتی دکتر بردن منو با اون هماهنگ میکنه هر جا اون بگه میبره