2777
2789

میدونم باید یه ترم رو اول بگذرونم بعد معدلم بالا باشه دانشگاهم الان سهند تبریزه 

شانس اینکه با درخواست مهمانیم موافقت کنن هست؟

اگر خودتون تجربه دارید یا اطرافیانتون بوده بگید لطفا

هیچ وقت به تهش فکر نکن،چون ممکنه برسی به غم!ته زندگی به این قشنگی،میرسی به مرگ!ته یک روز خوب،ممکنه برسی به شبِ پراز فکر وخیال!ته یه خاطره قشنگ،ممکنه برسی به یه یادشبخیر! از حس وحال الانت لذت ببر،در لحظه زندگی کن.....‌‌...                 به تهش فکر نکن.😉🌹🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم اینا شروط انتقالی بود

من که واس مهمانی نشنیده بودم درمورد متاهل بودن 

یا اینکه حافظ قرآن بودن

هیچ وقت به تهش فکر نکن،چون ممکنه برسی به غم!ته زندگی به این قشنگی،میرسی به مرگ!ته یک روز خوب،ممکنه برسی به شبِ پراز فکر وخیال!ته یه خاطره قشنگ،ممکنه برسی به یه یادشبخیر! از حس وحال الانت لذت ببر،در لحظه زندگی کن.....‌‌...                 به تهش فکر نکن.😉🌹🙂

دانشگاه ما هم چند نفر مهمان شدن برا دانشگاه اصفهان. خیلی سخت نگرفتن یکی باباش جانباز بود بهش انتقالی دائم دادن، دوتا دیگه متاهل بودن که اونا هم انتقالی دائم دادن. معدلاشون هم فکر نکنم خیلی بالا بود

دانشگاه ما هم چند نفر مهمان شدن برا دانشگاه اصفهان. خیلی سخت نگرفتن یکی باباش جانباز بود بهش انتقالی ...

ععع پس خوبه من متاهل نیستم آخه

ولی فقط اونایی که جانباز بودن راحت گرفتن رفتن :)))))