2777
2789

بچه ها ما خیلی دوا درمون کردیم . البته هنوز قطعی نیست ولی خیلی احتمال میدم که هیچ چاره ای نباشه . بخاطر همین امید آخرم فرزندخواندگیه...

ولی اصلا شرایطشو نمیدونم ... کسی تاحالا کودکی رو به فرزندخواندگی قبول کرده ؟ شرایطش چیه؟ چقدر زمان میبره؟

راستی یه سوال دیگه اینکه به فامیل دوست و آشنا حقیقتو گفتین یا گفتین بچه خودتونه؟ اگه حقیقت رو بگین ترس اینو ندارین که بعدا بیان به بچتون بگن؟؟

چ کاری قشنگی میکنی😍😍😍ب نظرم لازم به گفتنش نییییی

اون مث بچه ی خودتون

خدا اونو افریده

کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که بهتره از ابتدا بدونه فرزند خونده هست

۱۸ سالگی بگی یکهو با خاک یکسان میشه و اعتمادش رو از دست میده

از بچگی که بدونه مسئله بغرنجی نیست

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

والا چندتا همسایه داریم که بچه دار نشدن 

۵ مورد دیدم 

۲موردش خوب نبوده بچه لاغر و مردنی

۳موردش عااااالی بوده

از نوزادی اوردن

از یه ماما گرفتن باید بدونی بچه مشکلی نداشته باشه از ادم مورداعتماد بگیری ناقص نباشه خدایی نکرده 

سلام عزیزم چه کار خوبی امیدوارم موفق باشی اولا یه خانومی قبلا اینستا پیج داشت اونجا توصیح میداد اولش خیلی سخت میگیرن جوری که بیشتریها نا امید بشن ولی انقدر سخت نیست فقط میخوان ببینن چقدر تو تصمیمتون جدی هستید دوما از تجربه ای که از دو تا از نزدیکان دارم بهتره تو سن پایین به خودش بگید چون بالاخره میفهمه متاسفانه نمیشه همه اطرافیان رو خوب دونست همه جا آدم مریض هست زنعموی من تو 50 سالگی فهمید و یکی از آشناها وقتی 19 سالش. بود مادر دختر عمه اش گفت پس بهتره از بچه گی بهش بگی که براش عادی باشه