2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تاحالا از پرورشگاه فرزندخوانده آورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 51 پست

منم خیلی دوست دارم اگه روزی خواستم مادر بشم به جای اینکه کسی رو که اصلا وجود نداره به دنیا بیارم مادر کسی که وجود داره و نیاز به خانواده داره بشم ... 

و اگه روزی اینکارو کنم براش جشن میگیرم و رسما به خانواده فرزند خوندمو معرفی میکنم 

شرایطش تو کشور ما متاسفانه سخته ... 

اول اینکه 5 سال از زندگی مشترکتون گذشته باشه 

نامه ناباروری داشته باشید 

حتما زمینی خونه ای چیزی به نام بچه بتونید بزنید 

اجاره نشین نباشید 

تست های روانشناسی سخت بهزیستی و تحقیقات رو پاس کنید هر دو 

بعدش برید تو نوبت تااااا بعد چند سال نوبتتون برسه 

خودتون میانگین سنی و جنسیت بچه رو انتخاب میکنید ولی نمیتونید چهره بچه رو خودتون انتخاب کنید 

البته اینم بگم بعد تحویل بچه بهزیستی کمک خواهد کرد و بچه حتما باید بدونه که فرزند خونی شما نیست 

دوستای گلم کاربر خاموش بودم از سال 97 تازه وارد نیستم 🌹❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فامیلمون ناچار خرید بچه رو از کسی نمیدادن که😑البته بگم باردار شد طرف به خاطر فامیلمون و الان دو ...

چجوری میشه بچه خرید؟؟ بعد اگه حالا تو مناطقای ضهیف بریم و یکی رو پیدا کنیم که بهمون بچشو بده چجوری باید براش شناسنامه بگیریم؟؟

من شیش هفت ساله توفکرشم مستقل شدم ی بچه به فرزندی بیارم همیشه آرزوم بوده ی بچه پسر موهای لخت پوست سفید چشمای مشکیییی براق با دوتا چال لپ اسمشم یا پویان یا پارسا 

بعد ازدواج کردم خدا بازم بهم بچه بده ی دوقلوی دختر پسر بعد چندسال ی تک دختر ته تغاری آرزومهههههههه واقعا 

چجوری میشه بچه خرید؟؟ بعد اگه حالا تو مناطقای ضهیف بریم و یکی رو پیدا کنیم که بهمون بچشو بده چجوری ب ...

من اینارو دیگه نمیدونم فقط میدونم الان دوسالشه عین فرفره میدوه اینور اونور ینی 😂😁

🥰😍
خاک تو سر دست اندرکاراش خواهر من کلی دنبالشه بچه نمیدن اینهمهههه بچه هست خواهر من خوب تحصیلات نداره ...

مدرکشون چیه؟ وقتی رفتن تو صف ینی پذیرش شدن ولی دیر بچه میدن 

چجوری میشه بچه خرید؟؟ بعد اگه حالا تو مناطقای ضهیف بریم و یکی رو پیدا کنیم که بهمون بچشو بده چجوری ب ...

جرمه اینکار ...  در اینده هم والدینش ممکنه شر بشن برات 

اهان ببخشید. نمیدونم حالا پی ش رو بگیرین ان شالله بچه خوبی بگیرین. فقط پدرمادرش مشخص باشن که فوت کرد ...

اره دقیقا اگه اقدام کنم حتما این موضوع رو پیگیری میکنم

اخه صف دیگه براچی، مگه بچه بی سرپرست کمه، بفرستنشون برن پیش پدرمادرا زندگیشونو کنن

بله خارج از کشور به راحتی بچه میدن ایران متاسفانه سخته اون بچه ای هم که نوزاده تا اون موقع بزرگ میشه ... 

جرمه اینکار ...  در اینده هم والدینش ممکنه شر بشن برات

اخه چیکاااار کنم .. وقتی بهزیستی اینقدر همه رو اذیت میکنه صددرصد ما هم بریم میخواد سالیان سال ما رو بدوونه