2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تاحالا از پرورشگاه فرزندخوانده آورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 51 پست

دختر عموی من ی پسر چهار ساله رو آورد نصف خونشو بنامش کردن ولی متاسفانه پونزده سالش که شد سرطان خون گرفت فوت شد پسر خالمم ی دختر یروزه رو از بیمارستان گرفتن انقدم خوشگل و نازه ولی اینم باهاش بخت یار نبود پسرخالم و همسرش از هم جدا شدن 

هزینه خیلی زیاد می‌خوان.احتمال داره بگن  چیزی به اسم بچه بشه

اره منم شنیدم نمیدونم واقعیت داره یا نه ... ما که از دار دنیا فقط یه امارتمان ۵۰ متری داریم که نیترسم بنام بچه کنم بعد دو سال بعدش پدر مادر واقعیش پیدا بشن بیان هم بچه رو هم خونه رو ازمون بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطش خیلی سخته باید تو یا همسرت لیسانس داشته باشین خونه داشته باشین  امکانات خوب یه چیزی ...

ترک هستین ؟

تبریزیم از امضاتون فهمیدم

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

خاک تو سر دست اندرکاراش خواهر من کلی دنبالشه بچه نمیدن اینهمهههه بچه هست خواهر من خوب تحصیلات نداره اما با همسرش خیلی محترم و معتقد هستن از نظر مالی هم میتونن چیزی به نام بچه بزنن اما اصلا چندساله توی صف هستن بچه ندادن بهشون 

.

رحم اجاره ای چی؟ نمیشه؟ یعنی تخمک و اسپرم شما و شوهرتون رو میذارن تو رحم یه زن داوطلب اون براتون دنیاش میاره. البته اونم خرج داره گمونم ۵۰ میلیون میگیره اون زن داوطلب. ولی خب حداقل بچا از خون خودتونه

خاک تو سر دست اندرکاراش خواهر من کلی دنبالشه بچه نمیدن اینهمهههه بچه هست خواهر من خوب تحصیلات نداره ...

آره فامیلمون ناچار خرید بچه رو از کسی نمیدادن که😑البته بگم باردار شد طرف به خاطر فامیلمون و الان دوباره دبه کرده 60 میلیون بده شناسنامه روبدم بهتون

🥰😍