2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247033 بازدید | 1284 پست
عزی م اشتباه کردی یه کم دیر رفتی اگه ۷ یا ۸ میرفتی حتما تدارک میدن براتون اما چون ۹ رفتی فکر کردن ب ...

مگه ادم میدونه مهمون چه ساعتی میای از صبح غذا میذاری وقتی شب کسی خونته 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
وقتی وضع مالیشون خوب نیست پس نباید مهمون دعوت کنن

نمی‌دونم واقعا ، تفکر آدما متفاوته نمیشه الان قضاوت کرد و انگشت تو چشم کسی کرد وقتی اطلاع نداریم 

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب  یعنی برا شام دعوت بودید و شام ندادن؟! شاید وضعیت مالی شون اوکی نیست  وای که چقدر ...

زن و شوهر معلم هستن خونه انچنانی ماشین انچنانی

نمیدونم درد کلیه رو تجربع داشتی یا نه!

من واقعا خیلی اذیت بودم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

یاد یه چیزی افتادم یه ماه پیش بود پسرعموی شوهرم زنگ زد بیای شام از ما انکار از اونا اصرار که نه باید بیاین ماه هم رفتیم بعد سه نفر ما بودیم چهار نفر هم خودشون کوکو سبزی درست کرده بودن اونم یکم که برای خودشون هم کم بود چه برسه ما، من یه تکه کوچیک برداشتم که پسرم ابروریزی نکه دادم پسرم خودمم با ماست و نون خودمو سیر کردم، یعنی هنگم هنوز که چرا دعوت کردن وقتی به اندازه کافی غذا نبود، تازه هی هم می گفتن خودمون ساده برگزار کردیم که شما هم تعارفی نباشبن ما هم بیایم ساده باشه همه چیز، ولی من عمرا برای کسی کوکو درست کنم حتی اگه دیروقت بیاد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
یادجاریم افتادم😐 اومدن خونمون تازه من دعوتم نکردم خودشون گفتن میان جوجه کباب و کلی مخلفات باشوهرم ...

دل درد بچه بخاطر پرخوری بوده نه ماکارونی کنترل کنید بچه هاتونو

کی با ماکارونی دل درد میگیره ظهرم خوردی

توام دعوت کن نیمرو بده بهشون 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
زن و شوهر معلم هستن خونه انچنانی ماشین انچنانی نمیدونم درد کلیه رو تجربع داشتی یا نه! من واقعا خیل ...

من الان فقط دارم به درد کلیه ات فکر میکنم اصلا هیچی بجز اون الان جلوی چشمم نیست 

دکتر رفتی ؟!

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
عزی م اشتباه کردی یه کم دیر رفتی اگه ۷ یا ۸ میرفتی حتما تدارک میدن براتون اما چون ۹ رفتی فکر کردن ب ...

من اصلا حالم خوب نبود حتی وقتی رفتیم متوجه شدن چون کاملا دردکشیدع و بیحال بودم

ولی وقتی ادم مهمون دعوت میکنه از قبلش غذارو اماده میکنه دیگه

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

عزیزم ساعت ۹شب دیگه براشب نشینی رفتی احتمالافک کردن شام نمیریدچون دیررفتیداونم چیزی درست نکرده بازم خداروشکرتوفریزرقرمه سبزی وداشته وگرنه بیچاره میخاسته چکارکنه 

خودت قضاوت کن کسی ودعوت کنی بعدساعت ۹شب بیادحالت چجوری؟؟

بعد بخدا شوهرشم همش میگفت نفس خسته شدی بیا استراحت کن بیا کنارم بشین بچه ها من اصلا اهل شکم و تجمل ...

ببین این ماجرا کارشناسی میخواد🤔😑 من فک میکنم هدفشون شب نشینی بوده دیده شما نمیرین پاشده همونی ک داشته گرم کرده اورده

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
نمی‌دونم واقعا ، تفکر آدما متفاوته نمیشه الان قضاوت کرد و انگشت تو چشم کسی کرد وقتی اطلاع نداریم&nbs ...

ن من قضاوت نمیکنم میگم کسی که پول نداره یا وضع مالیش بده پس نباید کسی رو خونه ش دعوت کنه منظورم زن دایی شوهر استارتر نبود

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
من الان فقط دارم به درد کلیه ات فکر میکنم اصلا هیچی بجز اون الان جلوی چشمم نیست  دکتر رفتی ...

اره رفتم کلیه سمت چپم سنگ ریزه دارع