2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247042 بازدید | 1284 پست

فک میکردم نسل ی همچین آدمایی منقرض شده باشه 

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
بخدا اگر توقعمون و کم کنیم کمتر عذاب میکشیم.بنده خدا سن کمی هم داره.شاید نمیدونسته شام میمونید.شاید ...

زنگ زده شام دعوت کرده بعد نمیدونه شام میمونن!

25سال سن کم ؟اگه مهمون داری بلد نیست خوب دعوت نکنه اونم با اصرار؛مجبورش که نکردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زده شام دعوت کرده بعد نمیدونه شام میمونن! 25سال سن کم ؟اگه مهمون داری بلد نیست خوب دعوت نکنه او ...

اصن نهایتش اینه غذا از بیرون میگیره دیگ

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
بخدا اگر توقعمون و کم کنیم کمتر عذاب میکشیم.بنده خدا سن کمی هم داره.شاید نمیدونسته شام میمونید.شاید ...

برا شام دعوت کرده بعد نمیدونسته شام میمونن؟

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

زنگ زده شام دعوت کرده بعد نمیدونه شام میمونن! 25سال سن کم ؟اگه مهمون داری بلد نیست خوب دعوت نکنه او ...

چقدر جبهه گیری.

نمیشه قضاوت کرد کسیو.ما از شرایط اون خانم اطلاعی نداریم.

بله الان ۲۵ سال سن برای زندگی کمه.

عزیزم خداییش این پر توقعی هست؟

۲۵ سالشع ۴ ساله ازدواج کرده

ما هم سرزده نرفتیم یا بزور نرفتیم

خودشون رسما برای شام مارو دعوت کردن 

اونوقت غذای مونده بدون گوشت که خیلیییی هم کم هست میزارن جلوی ادم!

شما باشی ناراحت نمیشی؟

برفرضم بلد نیست اشپزی کنه خو مهمون دعوت نکنه اگرم میکنه بااین کارا بی حرمتی نکنن

وضع مالیشونم عالیه عالی

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
گفتم که باور نکردیه بقیه ش شوخی بود

ما شمالی هستیم مهمون برامون خیلی با ارزشه .مخصوصا یکی بار اول میاد سه جور غذا درست میکنیم ولی سری بعدی خودمانی میشیم .مهمون  همه رو نمیخوره بقیقش میمونه براخودمون .ما کلن غذا رو احترام میدنیم برا بار اول .ولی سری دوم سوم خودمانی هستیم .یبار دعوتش کن چند تا غذا درست کن شاید خجالت کشید .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
اصن نهایتش اینه غذا از بیرون میگیره دیگ

همینو بگو 

اصلا من میگم شاید پول نداشتن اگه از ساعت 9که اسی رفته هم ی چیزی درست میکرد تا 11:30اماده بود .

کارش بی احترامی مطلق بود هیچ بهونه هم نمیشه براش اورد