2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247033 بازدید | 1284 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اگه منم باشم یکی ساعت ۹ شب بیاد خونم فقط شام بخوره هیچی جلوش نمیزارم

مگه پا شدی رفتی رستوران که ۹ شب رفتی خونشون مگه مهمونی دعوت نشدی خواستی فقط بری شامتو بخوری بیایی کی ساعت ۹ پا میشه بره مهمونی آخه؟؟؟!!!

من اصلا حالم خوب نبود حتی وقتی رفتیم متوجه شدن چون کاملا دردکشیدع و بیحال بودم ولی وقتی ادم مهمون د ...

به احتمال زیاد هدفش این بوده که شامو از بیرون بگیرن ولی وقتی دیدن شما دیر رفتی از لجش اون کار رو کرده

حقم داره

اره رفتم کلیه سمت چپم سنگ ریزه دارع

عزیزم عرق خارشتری بخور روزی ۴تا استکان انشاالله خوب میشی منم بشدت درد داشت درحدی که تو ادرارم خون بود همش گریه میکردم همش تو دستشویی بودم ازدارو هم نبودهمینو‌خوردم خوب شدم

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
من خودم پرستارم حقوقمون اتفاقا کم هم هست و حق کروتا هم اصلا بهمون تدادن با اینکه همه جا دورکاری دارن ...

خدا قوت عزیزم

ببخشید داماد عمم پرستاره اون بهم گفت حقوقمون بالاست البته اون سابقه داره من تعمیم دادم به همه ی پرستارا

عذرخواهی میکنم انشاءالله خدا پشت و پناهتون باشه عزیزم

خدا کنه خدا واست بسازه

استارتر شما گفتین که چندین بار زنگ زدن و شما دعوتشونو رد کردین خب هر کی باشه وقتی زنگ بزنه یه بار دعوت کنه طرف بگه نمیایم خب تو ذوقش میخوره و احساس میکنم شما زیادی خودتونو گرفتین و اونا هم بهشون برخورده و بعد تو دلشون گفتن ولشون کن اینجور آدما لیاقت احترام ندارن بذار ما هم کم محلیشون کنیم!!! 

به احتمال زیاد هدفش این بوده که شامو از بیرون بگیرن ولی وقتی دیدن شما دیر رفتی از لجش اون کار رو کرد ...

شایدم اول میخواسته تدارک خوب ببینه ولی چند بار اینا گفتن میریم دوباره کنسل کردن که عصبی شدن و گفتن ول کن بیکاریم مگه خرج کنیم و احترام بذاریم واسه همچین آدمای ازخودراضی و واسه همین لج کردن! چون میگه سه بار زنگ زدن! در حالت عادی نرمال نیست میزبان سه بار زنگ بزنه مگرینکه اینا زیاد شل کن سفت کن کرده باشن و هی گفته باشن معلوم نیست بیایم یا نه و اینا

والا چی بگم سه بار زنگ زدن که بیاین اونم تاکید کردن برا شام بیایم

من حدس میزنم مادرشوهر شما که بشه خواهر شوهر زنداییت اینکار رو باهاش کرده  اونم الان رو شوهرت و شما تلافی کرده

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

واقعا نمیدونم چرا بعضیا بهشون زور داره که این خانم میگه شام زندایی شوهرم بد بوده ومیان مینویسن عزیزم پر توقعی کم توقع باش مثلا میخوایدبگید ما خوبیمو قضاوت نمیکنیم 

داره میگه شامش افتضاخ بود والا من اگه خودم بودم مارتحت میشدم ینی چی بهشون زنگ میزنن اصرار میکنن اونوقت شام مونده به مهمون میدن این کار زندایی شوهرت بی احترامی به شماس 

چرا من باشم ناراحت میشم،نهایت بی احترامی به مهمونه.من دو شب قبل خاله شوهرم پسراش رو ورداشته بود برن دور زدن،زنگ زد خونه من گفت خونه این؟گفتم آره.گفت میخوایم بیایم خونتون.همسرش شیفت بود.خودش و دوتا پسراش اومدن.بعد 10دقیقه از تماسشون اومدن.من باردارم و استراحت نسبی ام.اومدن اتفاقا دیدم شام ندارم همسرم رو فرستادم گوجه فرنگی گرفت .آورد جاتون خالی املت درست کردم باهم خوردیم.هر چند شام خیلی خوبی نبود ولی مهمون منم سرزده اومد.بعد بنده خدا گفت ببخشید بی خبر اومدم،ولی چون باهات راحتم اینطوری میام خونتون.حتی از خواهرزاده خودش گفت که دعوتشون کرده خونش،میگفت تا 12شب نشستیم با اینکه با دعوت رفتیم اونجا شام بهمون نداد،فقط چای آورد،میگفت جلو همسرم خیلی خجالت کشیدم خیر سرمون دعوتمون کرده بود.بعد میگفت اومدیم خونه خودمون نون پنیر خوردیم.