2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247033 بازدید | 1284 پست

خوب خودشون گفتن برا شام. شما هم که اخر کار نگفتید نه. پس من باشم از ضرب المثل قدیمی کمک میگیرم که میگه چیزی که عوض داره گله نداره. البته بستگی به نظر شوهرتم داره. شاید از اون دسته ادمهاییه که میگه نه ما مثل دیگران رفتار نکنیم و.... 

اره رفتم کلیه سمت چپم سنگ ریزه دارع

عزیزم خیلی بده 

مامان منم همین مشکل داره بعد از عملش بازم سنگ آورده کلیه اش خیلی مواظب خودت باش ♥️

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن چند بار زنگ زدن و تاکید کردن برای شام بیاین ما هم گفتیم باشع حتما

یعنی اسم شامو اوردن؟   اینکه ناراحتی نداره

شما یا مایل ب ارتباط هستی یانیستی. اعصاب خوردی هم نداره  هرررررزمان شوهرت گف دعوتشون کن توهم انجام بده و عین خودش برنج بزار و قیمه مونده رو گرم کن  همین 

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
من اصلا حالم خوب نبود حتی وقتی رفتیم متوجه شدن چون کاملا دردکشیدع و بیحال بودم ولی وقتی ادم مهمون د ...

فدای سرت

اگه من بودم ۱ ساعت که نشستم بلند میشدم میگفتم شام تشریف بیارید خونه ما من شام گذاشتم😎😎😎😎

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
خانمش چون کم سن و سال بوده نسبتا فکرش نرسیده اصلا مهم نباشه برات

بابا ۲۵ سالشه

همیشه هم رو استوریش میزاره پیتزای خودم پز

ته چین خودم پز و....حالا خدا میدونه ما ادمای پر توقعی نیستم ولی واقعا بهم برخورد

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
پس خسیس و بی لیاقتن

عزیزم شغلشون چه ربطی به بی لیاقتی و خساستشون داره؟

توهین نکن، از هر چیزی زورت گرفته، مشخصه حرص خوردی

اما توهین بیجا نکن.

چون معلم هستن بی لیاقتن؟

حرفی بزن که شخصیت و تربیت خونوادگیت نره زیر سوال

وقتی بچه کوچیک ببینه میخادش دیگه جلوبچع گرسنه رو چجوربگیرم؟؟ بزنمش؟؟!بچه ها هم عاشق ماکارونی اند

اره واقعا بچه ها عاشق ماکارونی ان

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
خانمش چون کم سن و سال بوده نسبتا فکرش نرسیده اصلا مهم نباشه برات

اصلا توجیه خوبی نیس من ازاز زنداییه کوچک ترم اما نزدیک 10ساله میدونم چطورباید مهمون داری کرد

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 

من این خونواده رو نمیخوام قضاوت کنم ولی بعضیا باوجود اینکه وضع مالیشون خوبه خیلی خساست بخرج میدن و حتی خودشونو ادم زرنگی میدونن وهمه جا هم از زرنگیاشون تعریف میکنن و فک میکنن که دارن پول جمع میکنن  بهتره فقط تو پذیرابی ازاینجور ادما مثل خودشون رفتار کنی فقط چارشون همینه که فک نکن خیلی زرنگن 

چقدر جبهه گیری. نمیشه قضاوت کرد کسیو.ما از شرایط اون خانم اطلاعی نداریم. بله الان ۲۵ سال سن برای ز ...

جبهه گیری چیه 

قضاوت زمانی معنا داره که اسی بدون دعوت رفته باشه 

25سال سن هم سن کمی نیست من خودم 23سالم 

اما حتی اگه غذا هم بلد نباشم درست کنم

بلدم غذا سفارش بدم 

نمیدونم چرا هرچی میشه میگید قضاوت نکنید 

اصلا کاربرد این جمله میدونید یا برای هرموضوع استفاده می کنید 

من کلا کم غذام حالمم خوب نبود من و شوهرمم فقط بخاطر احترامشون چند لقمه خوردیم

چه احترامی عزیزم مگه اونا بهتون احترام گذاشتن که به احترامشون خورديد کم سن وسال هم نبوده زنه! خوبه شکرخدا زنوشوهر خوب باهم جورن و یه تختشون کمه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ