2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین بیاید

383 بازدید | 36 پست

من بعد ی ماه رفتم خونه مادرم 

خونه مادر شوهرم زندگی میکنم 

شوهرم گفت صبح تا غروب اونجا باش غروب بیا فرداش برو باز 

اما من رفتم مادرم نزاشت گفت حداقل یشب بمون پیشم. منم نتونستم نه بگم چون گریه میکرد اگر میرفتم اعصاب برادرمو خراب میکرد همسایه ها شکایت میکردن از گریه کردن مادرم شوهرمو اینو درک نکرد 

وا میگفتی شوهرتم بیاد بخوابه اونجا

شوهر منم تو این زمینه منو درک نمیکنه و من به حال خودش واگذار کردم

یادمه سالی که مادرجونم قوت کرده بود همه از شهرستان اومده بودن و منم دوست داشتم تو اون محیط و فضا باشم پیش خونوادم

اما سرشب منو برد خونه که فردا صبح زود میارمت اینجا 😐 خب د آخه مرد بذار بخوابم اونجا دیگه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و میگه طلاق بلاکم می‌کنه اذیتم میکنه

زیاد محلش نده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

با عذر معذرت ...فقط میتونم ب شوهرت فحش بدم 

خوب میتونه توخونه ننش نگهت داره 

بعد به خونه مادرت رسیده اینجوری میگه 

شماهم مگه مادرت قراره عزا دار شما بشه ک اینقدر گریه کنه همسایه ها بفهمن

یه شب تا صبح این حرفا رو نداره

و میگه طلاق بلاکم می‌کنه اذیتم میکنه

قبل رفتن میگفتی میخای شبم بمونم 

کلا با شناختی ک از همسرت داری این جور مسایل رو  قبل اینکه تو عمل انجام شده بذاریش  درموردش صحبت کنید ب نتیجه برسید بهتره 

زندگی مشترک  مگه الکیه بخاطر ی شب خونه مادرت موندن تموم شه 

حتما  پیش خودش داره گربه رو دم حجله میکشه تهدیدت میکنه تکرار نکنی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
با عذر معذرت ...فقط میتونم ب شوهرت فحش بدم خوب میتونه توخونه ننش نگهت داره بعد به خونه مادرت رسیده ا ...

من چمیدونم  هیچکدوم منو درک نکردن ن اینور ن اونور  حالا چی میشد شوهرم  درکم کنه آقا دفعه بعدی نمی‌رفتم دیگ تا اجازه نده شب بمونم 

بگو تونستی طلاقم بدع واقعا چرتو پرتای مردارو باور میکنید

بلاکم می‌کنه با هر خطی پیام میدم  پس چرا بلاک می‌کنه 

رفته خونه خواهرش  اونام بهش خط میدن

قبل رفتن میگفتی میخای شبم بمونم کلا با شناختی ک از همسرت داری این جور مسایل رو قبل اینکه تو عمل ان ...

اره اشتباهم این بود. گفتم شاید مادرم قبول کنه برگردم یا شوهرم قبول کنه اون لحظه فکر نکردم 

بذار طلاق بده راحت شی 

تو هم بگو من خونه ی مستقل میخوام 

مجبور میشه هم‌ نفقه بده . هم خونه ی مستقل و مناسب تهیه کنه

ساده نباش

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اره اشتباهم این بود. گفتم شاید مادرم قبول کنه برگردم یا شوهرم قبول کنه اون لحظه فکر نکردم

الهی بگردم چ بد گیر افتادی 

ولی یکم سنجیده عمل کنی میتونی مدیریت کنی 

الان ن با همسرت یکی بدو‌کن ن جواب تهدیداشو بده 

کلا خودتو بزن ب نشنیدن و ندیدن  یکم ک بگذره اتیشش فروکش میکنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند