2777
2789
عنوان

با دختر عمه های شوهرم مشکل دارم حالا با هم دعوتیم خونه پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 58 پست
دلم براي دختر عمه شوهرت سوخت  ولي بيشعوره كه تورو مقصر ميدونه شوهرت بهش نامردي كرده بايد اين ق ...

دقیقا ولی برعکسه برا شوهرم کلی عشوه میاد و ناز میکنه،ولی ازدواج کرده بچه دومش تو راهه و همه میگن خوشبخته و زندگی خیلی خوبی داره،طوری ک الان زندگی من و شوهرم خیلی پایین تر از اون و شوهرشه ولی کو عقل و منطق

برو اصلا انگار نمی بینی  شون بی محلی کامل  تو چرا نری آخه اونا نباید بیان

بی محلی کنم بهشون خب چیکار کنم ک منزوی و گوشه گیر بنظر نیام؟چون همه با هم صمیمی هستن خواهرشوهرم و اون یکی جاریم هر هفته جمعن با این دختر عمه های شوهرم،من نخودم اون وسط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ فکر کردی کارشوهرت خیلی زشت بوده اون که دختر عمه اش را نمیخواسته چرا رفته خواستگاری  ا ...

بله بهش فکر کردم و کلی سرزنش هم کردمش تا الانم گاهی میگم اشتباه بوده کارت،ولی پست قبلی گفتم ازدواج خوبی کردن اون دختر عمشون

اگه من جای تو بودم!  دختره رو ک جلوی شوهرم عشکه خرکی میاد رو بدون اینکه به کسی چیزی بگم میبردم ...

😂😂😂😂😂اروم باش خواهر

عشوه در حدی ک ریز ریز میخنده و با دست میزنه ب سینه شوهرم ک یعنی وای چقدر تو خوب و با مزه ای🤦🏻‍♀️😂

شوهرت بره و بگه تو ی مهمونی دخترانه دوستانه دعوت بودی

باور  نمیکنن چون خیلی وقته تو جمعاشون نبودم،ولی مهم هم نیست برام چ فکری میکنن،دوست ندارم شوهرم توی اون جو قرار بگیره

اخه وقتی حرفاشون و نگاهاشون و رفتاراشون باهام ن تنها دوستانه نیست بلکه بوی نفرت و ازار داره چجوری فر ...

قوی باش...توکل کن بخدا بهترینا برات رقم میخوره

انعطاف پذیر باش عزیزم...محبتت رو از کسی دریغ نکن همه محتاج عشق ان...به شوهرت نشون بده چقدر قوی هستی تا علاوه بر دوست داشتنت تحسینت کنه

به بزرگی گفت مرنجان و مرنج

پرسیدن ازش من میتونم نرنجانم ولی نمیتونم نرنجم از کسی

جواب داد...خودت را کسی ندان

اگر ذهن هزاران حرف بزنه   قلب پای یک حرف می ایستد
اون قشنگ نقطه ضعفتو پیدا کرده داره انتقام گذشته رو میگیره۔بی خیال باش 

اخه من اصلا نقشی نداشتم در این مورد،انتقامو از شوهرم باید بگیره و سگ محلش کنه،ک واسش عشوه هم میاد😐😂

قوی باش...توکل کن بخدا بهترینا برات رقم میخوره انعطاف پذیر باش عزیزم...محبتت رو از کسی دریغ نکن همه ...

حرفهاتون خیلی ارامشبخش و زیبا بودن ممنونم از توجهتون و وقتی که برای تایپ این متن قشنگ گذاشتید،واقعا ممنونم❤️