2777
2789
عنوان

با دختر عمه های شوهرم مشکل دارم حالا با هم دعوتیم خونه پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 58 پست

[QUOTE=210628646]اخه من اصلا نقشی نداشتم در این مورد،انتقامو از شوهرم باید بگیره و سگ محلش کنه،ک واسش عشوه هم میاد😐 ...[/QUOT]

همینکه تو رو ناراحت وعصبی کنن بندازنت به جون شوهرت خودش یه جور انتقام از شوهرته دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در عین صداقت و مهربانی  سیاست داشته باش پیش خانواده همسرت...بقول معروف تو مشتت داشته باششون

خانواده  شوهرم واقعا عاااااشق این دختر عمه شوهرم هستن،جوری ک میگن زیباتر از این دختر ندیدیم،در صورتی ک نظر حتی فامیلای خودشونم این نیست میگن معمولی هم نیست حتی،من ک بدم نمیاد ازش اصلا ولی خب خانواده شوهرم اصلا از من خوششون نمیاد😁شما حساب کن دیگه

حرفهاتون خیلی ارامشبخش و زیبا بودن ممنونم از توجهتون و وقتی که برای تایپ این متن قشنگ گذاشتید،واقعا ...

این پیغام ها از طرف خداست

هر دومون از خداوند تشکر کنیم..

من هم ازت ممنونم باعث شدی این مطالب برام یادآوری بشه

دوست عزیز

اگر ذهن هزاران حرف بزنه   قلب پای یک حرف می ایستد
این پیغام ها از طرف خداست هر دومون از خداوند تشکر کنیم.. من هم ازت ممنونم باعث شدی این مطالب برام ...

خیلی خیلی انرژی مثبت گرفتم ازتون❤️خوشبحال اطرافیانتون واقعا،همیشه شاد و خوشبخت باشید که دنیا ب حضور انسانهایی مثل شما نیاز داره

خانواده  شوهرم واقعا عاااااشق این دختر عمه شوهرم هستن،جوری ک میگن زیباتر از این دختر ندیدیم،در ...

زیبائی  در رفتار و مهربانی ست

از خدا کمک بخاه طولی نمیکشه تو زیباترین میری توی نگاهشون...

خیلی خیلی انرژی مثبت گرفتم ازتون❤️خوشبحال اطرافیانتون واقعا،همیشه شاد و خوشبخت باشید که دنیا ب حضور ...

ممنون از محبتت بمن..همیشه شادی رو بساز برای خودت

دنبال نقاط مثبت و مهربانیه اطرافیانت باش

امشب قبل خواب نقاط مثبت آدمایی که قراره ببینیشون فردا  رو یادآوری کن برای خودت 

باور  نمیکنن چون خیلی وقته تو جمعاشون نبودم،ولی مهم هم نیست برام چ فکری میکنن،دوست ندارم شوهرم ...

به سینهههه شوهرت میزنهههه؟؟؟؟؟؟ 

اخ که باید دستشو با ساتور ببری

بنام خدایی که قلب هایمان را افرید تا برای هم بتپد..‌‌‌‌..وای از زن عاشق !حتی گناهان،و زشتی های معشوقش را هم میپرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمیتواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه میکند تبرئه کند.....