2777
2789
عنوان

با دختر عمه های شوهرم مشکل دارم حالا با هم دعوتیم خونه پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 58 پست

اگه من جای تو بودم! 

دختره رو ک جلوی شوهرم عشکه خرکی میاد رو بدون اینکه به کسی چیزی بگم میبردمش یه جا اسید میپاشیدم رو تنش تا دیگ نتونه عشوه خرکی بیاد به الله قسم اگ همچین اتفاقی برای من بیوفته اون زنو نمیزارم زندگی کنه ! 

به شوهرمم کاری ندارم! 

اون زنو زجر میدم ، هر فکری میکنین بکنین راجبم اره اصن من مریض روانیم من نابود میکنم او زنو بی مدرک! بی قانون ! من زجرش میدم  

دقیقا مثل بابای خردمندین شایدم انگشتاشو بریدم نمیدونم بستگی به عشوش داره

بنام خدایی که قلب هایمان را افرید تا برای هم بتپد..‌‌‌‌..وای از زن عاشق !حتی گناهان،و زشتی های معشوقش را هم میپرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمیتواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه میکند تبرئه کند.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون و خواهر شوهرم و اون یکی جاریم خیلییییی صمیمین هر هفته ور دل همن،همه با هم حرف میزنن فقط من تک ...

شوهرت بره و بگه تو ی مهمونی دخترانه دوستانه دعوت بودی

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
واااای شوهرت خیلی خیلی بی رحم و بی درک مگه دختر مردم مسخره است که واسه سرگرمی بری خواستگاری؟ 😐😐😐 ...

واسه سرگرمی نبود عزیزم واقعا دیگه میخواست ازدواج کنه چون سنشم بالا بود نسبتا ولی نتونست گفت با فکر کردن ب تو زندگی اونو خراب میکردم،اون دختر عمش هم الان بچه ی دومش رو بارداره و ازدواج خیلی خیلییییی بهتری کرد نسبت ب اینکه میخواست با شوهرم بمونه،کار شوهرمم اشتباه بوده صد در صد ولی خب گذشته دیگه و اون خانم هم طبق گفته بقیه خوشبخته الان

یه بهانه ای جور کن زود با شوهرت برگردین، مثلا به یکی بگو زنگ بزنه بگه فلانی حالش بده یا یه کلک دیگه

شوهرم پایه نیست جون میده فقط تو این جمعای خانوادگیشون باشه کلا اجتماعی و پرحرفه شوهرم از جمع لذت میبره🤦🏻‍♀️

گذشته هارو بذار کنار چون از شرایط سخت کسی خبر نداری...فقط ظاهر مغرورشونو میبینی برو خوش بگذرون و ل ...

اخه وقتی حرفاشون و نگاهاشون و رفتاراشون باهام ن تنها دوستانه نیست بلکه بوی نفرت و ازار داره چجوری فراموش کنم؟و خوش بگذرونم؟خیلی تاثیر بدی روم میزاره

برو،به شوهرت تاکید کن،باهاش حرف نزنه،بیشتر به تو توجه کنه،به اونا اهمیت نده،باهاش شرط کن برو،بیشتر ش ...

شوهرم کلا غیرقابل کنترله🤦🏻‍♀️هیچی نمیشه باهاش هماهنگ کرد میره اونجا یادش میره من کیم اون کیه

وقتی شوهرت حساسیت و ناراحتی تو بدونه  تنها نمیره. باهاش صحبت کن. اینکه اونا بهت بی احترامی کرد ...

میدونه،گفتم بهش،دعوتیهای قبلی هم بوده حضور داشتن من نرفتم اون رفته