2777
2789
عنوان

عینک😭😭

181 بازدید | 10 پست

دوهفته ای چشمام ضعیف شد... دکتر گف نمرش3.. 

ی قطره ریخت  مردمک چشمم فلج شد... و الان دیگه باز بسته نمیشه گنده مونده... 

بعد ی بار دیگه ازمایش گرف گف قوز قرنیه داری بخواطر فشار عصبی... دو ماهه خوب میشی ولی چشمت یکم ضعیفه ی عینک مینویسم و چند تا قطره و اشک مصنوعی... دو ماه دیگه بیا عینکم زیاد واجب نیس موقعذکار کردن با گوشی بزن.. 

رفتم عینک بگیرم اون اقاهه گف چشمات خیلی ضعیفه  اصلا استیکمات نزنی نمره عینکت میره بالا... وای نمیدونیم حرف کدومو باور کنم

رفتم بازم پیش دکتر.. نبوذ... حالا عینک رو سفارش دادم ولی فردا گ گرفتم میبرم بازم ب دکتره نشون بدم... 

خیلی حالم بده... حدقل بگید چه عینکی الان مده؟ ممنون🤦‍♀️🤦‍♀️

لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره 

همه اینا دو تمومن تموم شد

. ضعرمایلم خیلی خوب نیس... شوهرم ولی بیچاره همش سعی می‌کرد بهترین هاشو بخره.. ولی من همش عذاب وجدان... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمره ۳ کم نیس که بخوای عینک نزنی باید عینک بزنی حتما  فریم عینک بستگی داره به مدل صورتت

اره... ولی بعد ریختن قطره دکتر باز آزمایش گرف گف رسیده ب75.0صدم