2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم سه سالگی از روی میز بدجور افتاد زمین من خودم خیلی شدید ترسیدم ناخوداگاه حیغ زدم چون کنارشم یه میز شیشه ای بود گفتم الان شیشه خورد میشه تو سر و صورتش بدبخت میشم حامله ام بودم حالم بد شد  پسرمم بیشتر ترسید و لکنت گرفت فقط حرف اخر هر کلمه رو دو بار تکرار میکرد مثلا رفتتت ولی خوب شدفکر میکنم حدود یه سال طول کشید ولی تو اون مدت اصلا کسی اداشو در نیاورد خودمم هر کلمه ای که اینطوری میگفت  رو بدون تکرار اون حرف  محکم تکرار میکردم 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
نه عزیزم ناراحت نباش منم تمام این روزا و گذروندم می‌دونم الان چه حالی داری ولی باور کن تنها راهش گفت ...

من نمیخوام کسی بروی بچم بیاره چون بدترمیشه اونموقع اینو واقعا تجربه کردم خیلی بده واقعا

پسرمنم قبلش خوب حرف میزد یک ونیم سالگی حرف میزد واقعا همه متعجب بودن اونم دوتا زبون یهوو اینجوری شد ...

عزیزم نگران نباشید فقط ترس و استرس اصلا نداشته باشه دخترم پیش دبستانی کلاس آنلاین داره بعدشم تکلیفش و انجام میده نمیرسیدم بیام سایت خیلی زمان میبره 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عزیزم نگران نباشید فقط ترس و استرس اصلا نداشته باشه دخترم پیش دبستانی کلاس آنلاین داره بعدشم تکلیفش ...

نه بابا عزیزم همینکه میای جوابمومیدی خودش یه دنیا ارزش داره خیلی خوشحال وامیدوارم کردی ترس واضطراب توخونه که تقریبا داره مثلا اتاق خودش نمیره تنهایی اصلا همه جامیگه بیاباهم بریم بیرون ازخونه هم توکل بخدا چون پسرمن اصلا بابچه هابازی نمیکنه چون میترسم اداشودربیارن یابروش بیارن نمیزارم بره

عزیزم نگران نباشید فقط ترس و استرس اصلا نداشته باشه دخترم پیش دبستانی کلاس آنلاین داره بعدشم تکلیفش ...

نه بابا عزیزم همینکه میای جوابمومیدی خودش یه دنیا ارزش داره خیلی خوشحال وامیدوارم کردی ترس واضطراب توخونه که تقریبا داره مثلا اتاق خودش نمیره تنهایی اصلا همه جامیگه بیاباهم بریم... بیرون ازخونه هم توکل بخدا چون پسرمن اصلا بابچه هابازی نمیکنه چون میترسم اداشودربیارن یابروش بیارن نمیزارم بره

عزیزم پسر منم بر اثر ترس لکنت گرفت و بعد ی مدت خوب شد و دوباره شدیدتر برگشت.یعنی طوری که واقعا حرف ز ...

خوشبحالت چجوری تکراراش یدفعه کامل ازبین رفت؟؟فقط بهش تخم بلدرچین واردک دادین باعسل همین؟؟گفتاردرمانی هم بردین؟ارثی هم داشتین؟

خوشبحالت چجوری تکراراش یدفعه کامل ازبین رفت؟؟فقط بهش تخم بلدرچین واردک دادین باعسل همین؟؟گفتاردرمانی ...

عزیزم گفتار درمانی بردم ۵جلسه پسرم همکاری نکرد.کلا گفتار درمانی گفت باید باهاش کار کنید کلمه ها رو بخش بخش بگه.و اینکه بله تخم بلدرچین و اردک هر روز یا ی روز درمیون میدم میخوره.شربت زعفران هم خوبه.کلا چیزای گرم بهش بده بخوره.من تضمین میکنم خیلی تعییر میکنه.حداقل ی ماه بهش بده تا تغییر رو احساس کنی گلم.ما تو خانواده ارثی نداشتیم

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
عزیزم گفتار درمانی بردم ۵جلسه پسرم همکاری نکرد.کلا گفتار درمانی گفت باید باهاش کار کنید کلمه ها رو ب ...

یعنی همه کلمات وبخش بخش میگفتین بهش؟؟خسته نمیشدید یاخودش خسته بشه؟پسرمن آروم حرف میزنم میگه چرا یواش حرف میزنی؟بعداینکه لکنتش خیلی شدیدبود قفل وگیرم داشت؟چه مدت طول کشیدخوب بشه؟

نه بابا عزیزم همینکه میای جوابمومیدی خودش یه دنیا ارزش داره خیلی خوشحال وامیدوارم کردی ترس واضطراب ت ...

عزیزم من کاری نمیکنم فدات بشم دقیقا مث دختر من هیچ دوستی نداره شبا میرم تو اتاقش میخابیم تا آشپزخونه میرم میاد دنبالم هنوز میترسه ولی حرف زدنش عالی شده شکر خدا🙏شما هم اصلا تو فکر نباش درست میشه من شوهرم انقدر غر میزد میگفت درست نمیشه ولی الان عالی شده 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عزیزم من کاری نمیکنم فدات بشم دقیقا مث دختر من هیچ دوستی نداره شبا میرم تو اتاقش میخابیم تا آشپزخونه ...

الان دخترت لکنتش کلا صفره؟؟؟یعنی ازصبح تاشب یبارم تکرارنداره؟کاش میتونستم وویس بفرسم ازش ببینی مدل حرف زدنشو 😔