2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست
عزیزم تواون دوران یعنی نشده دبودبهس تنش یااسترسی واردبشه که بترسه یا اضطراب بگیره؟پسرمن خیلی براش پی ...

همش از استرس و ترسیدنش  شروع شد قبلش عادی بود ....استرس و ترس تاثیر مستقیم میذاشت روی تکلم بچم🥺😖 به چشم می دیدم وقتی می ترسید لکنت میگرفت😔بله هم کشیدن کلمه هم تکرار و باهم داشته...خیلی سعی میکردیم آرامش داشته باشه شوهرم هم همش غر میزد تو سرش میزد میگفت بدبخت شدیم ...ولی تا الان تو اتاقش میخابیم یه وقت نترسه

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله درمان بشه چون واقعا بدجوری حالمو گرفته...آخه گفتاردرمان واسه تکرارآخرکلمه چیکارمیتونه بکنه؟؟ ...

اونا خودشون بلدن چکار کنن. نگران نباش پیگیرش باشی زود خوب میشه.

عزیزم پیشنهاد میکنم در کنار جلسات گفتار درمانی از یه مشاور هم کمک بگیر تا بتونی تنش و اضطراب محیط اطراف پسرت کم کنی اینجوری زودتر و بهتر نتیجه میگیری. انشاالله به زودی زود تایپیک میزنی و میگی پسرم مشکل تکلمش کاملاااااا برطرف شد 

لکنتش شدیدبوده یعنی؟مهم نیست بخدا چون شوهرم هم داره وهیچ مشکلی توزندگیش پیش نیومده الانم توفامیل ازه ...

استارتر جان الان این پستتون دیدم با توجه به اینکه همسرتون هم لکنت داره به نظر خودت لکنت پسرت یه جورایی تقلیدی نیست؟؟ نمیدونم چرا ولی حس میکنم پسرت تو صحبت کردن داره از باباش تقلید میکنه و مشکل ترس و .... نداره!!

آخه بچه ها تو این سن کارهاشون از روی پدر و مادرشون انجام میدن. ببین حتما تو جلسات گفتار درمانی موضوع لکنت همسرت با مربی پسرت در میون بذار که برات راهکار بذاره  

استارتر جان الان این پستتون دیدم با توجه به اینکه همسرتون هم لکنت داره به نظر خودت لکنت پسرت یه جورا ...

آره شاید تقلیدمیکنه ولی هرچی که هست خوب نیست ومن اذیت میشم نمیتونم جلوی تقلیدشو بگیرم اگه واقعا تقلیدمیکنه چون پدرش مدام باهاشه هیچوقتم دلم نمیاددل همسرموبشکنم

بله عزیزم نگران نباشید به خدا قسم میخورم که باور کنید دخترم با گذشت زمان خوب شده...همون قسمت آخرش که ...[/QUOTE]

تکلم بچم� ...

پسرمنم قبلش خوب حرف میزد یک ونیم سالگی حرف میزد واقعا همه متعجب بودن اونم دوتا زبون یهوو اینجوری شد ازت ممنونم عزیزم بخداالان چنروزه هی تاپیک میزنم تکرارآخرکلمه کسی داشته توبچش یانه؟کسی جواب درست وحسابی نمیداد تااینکه تواینجا اومدی ودلمو آروم کردی.خداکنه ازاین حالش زودبره واقعاچون بدجورتوعذابم دلم براش میسوزه احساس میکنم خیلی حرفا واسه گفتن داره ولی چون میدونه نمیتونه کم حرف میزنه💔خدابهم رحم کنه فقط خداببخشه منو درحقش کوتاهی کردم اصلا ندیدمش که اینطورشدخدا ازسرگناهام بگذره وپسرمو خوب کنه😔😔

آره شاید تقلیدمیکنه ولی هرچی که هست خوب نیست ومن اذیت میشم نمیتونم جلوی تقلیدشو بگیرم اگه واقعا تقلی ...

حتما با گفتار درمان و مشاور هم زمان در ارتباط باش و قضیه لکنت همسرت بهشون بگو  اینجوری زودتر میتونید دلیل لکنتش پیدا کنید.

اگه دلیلش بدونید ۵۰ درصدر قضیه حله و حسابی دستت میوفته جلو و زودتر مشکل پسرت حل میشه 

چه دکتری ببرم آخه تکرارآخرکلمه روکی میتونه خوب کنه؟

عزیزم بچه رو باید ببری گفتار درمان .همون پارسال می بردی دیگه چرا دست دست می کنی .گفتار درمانی تو سنین پایین مشکل رو کامل برطرف می کنه

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹