2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست
الان دخترت لکنتش کلا صفره؟؟؟یعنی ازصبح تاشب یبارم تکرارنداره؟کاش میتونستم وویس بفرسم ازش ببینی مدل ح ...

اصلا نداره خداروشکر اگر هستی عکس دخترم و بزارم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم چی گفتی عزیزم؟یعنی چی اگه هستی عکس دخترموبزارم؟

گفتم اگر دوست داری عکسش و بزارم ببینی

متوجه نشدم چی گفتی عزیزم؟یعنی چی اگه هستی عکس دخترموبزارم؟

عزیزم تو فکر گل پسرت نباش خوب میشه من دخترم این طوری بود شوهرم انقدر عصبی میشد بیشتر به بچه ترس و استرس میداد بعد میگفت زبونش درست نمیشه من باید اول اون و توجیه میکردم ارومش میکردم بعد میرفتم سراغ دخترم 

عزیزم تو فکر گل پسرت نباش خوب میشه من دخترم این طوری بود شوهرم انقدر عصبی میشد بیشتر به بچه ترس و اس ...

الان یعنی دخترت تکرارکلمه هم نداره؟ عکسش وبزار ازش بخواه واسه پسرم علیسان دعا کنه بگو دعاش درحق علیسان قبول میشه 

الان یعنی دخترت تکرارکلمه هم نداره؟ عکسش وبزار ازش بخواه واسه پسرم علیسان دعا کنه بگو دعاش درحق علیس ...

نه بخدا نداره خوب شده...انشاالله پسرتون هم خوب میشه نگران نباشید شوهرم هم خیلی استرس میداد و انرژی منفی می فرستاد من ایمان داشتم خوب میشه همش از استرس و ترسیدنش اینجوری میشه...یه بار عکس دخترم و گذاشتم ندیدید؟

الان یعنی دخترت تکرارکلمه هم نداره؟ عکسش وبزار ازش بخواه واسه پسرم علیسان دعا کنه بگو دعاش درحق علیس ...

عزیزم ی درمان قطعی لکنت زبان اومده.ب دست اقای بیگدلی.سرچ‌کن تو اینستا و فیلم مراجعه هاشو ببین .همه خوب شدن

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
نه بخدا نداره خوب شده...انشاالله پسرتون هم خوب میشه نگران نباشید شوهرم هم خیلی استرس میداد و انرژی م ...

خداروشکر امیدوارم کردی من به تکرارکلمه ش هم قانعم فقط میگم تکرار بخش نباشه...نه عزیزجان ندیدم 

خداروشکر امیدوارم کردی من به تکرارکلمه ش هم قانعم فقط میگم تکرار بخش نباشه...نه عزیزجان ندیدم 

الان میزارم

کامل خوب میشه انشاالله 🤲دخترم کامل خوب شده 

عزیزم تو فکر گل پسرت نباش خوب میشه من دخترم این طوری بود شوهرم انقدر عصبی میشد بیشتر به بچه ترس و اس ...

پسرمنم ازبس دعواهای من وشوهرمودیداینطوری شد شوهرم خیلی بهم اذیت میکرد منم اعصاب خردکمیاموسراین بچه خالی میکردم قهرمیکردم ازخونه میرفتم میموندتنها باشوهرم انقدراذیتم میکرد که نگو غافل بودم ازاینکه یروزی قراره نورچشمم لکنت بگیره بخاطردعواهای ما امیدوارم خداازسرتقصیراتم بگذره