2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست
یعنی لکنت دخترتون فقط تکرارکلمه بود؟؟؟اصلا تکرارحروف نداشت؟؟؟غیر ازحرف اخرکلمه که گفتی اولشو اصلا تک ...

چرا گفتم که ۲ حرف آخر جمله رو تکرار میکرد و کشیدن کلمه ...

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسز عزیزم امشب شب شهادت امام رضاس برای من وپسرم دعاکنید

چشم عزیزم حتما حتما براتون دعا میکنم 🤲

میشه بگی چجوری تکرارآخرکلمه هاش خوب شد؟یهوو قطع شد؟

نه به تدریج....۳ سال زمان نیاز داره

یعنی ازوقتی شروع شدسه سال طول کشید؟تواین سه سال فقط دوبارتورارداشت بیشترکه نشد؟

بله تقریبا ۳سال طول کشید نه اصلا شوک و استرس نداشته 

مثلا چیکاریادمیون؟

ببین عزیزم مثلا واسه تکرار میگن تا سه بار تکرار طبیعیه و لکنت حساب نمیشه مثلا بگه م م مامان یعنی م رو سه بار تکرار کنه طبیعیه که تمرینی که به ما دادن این بود که بچه و خودمون خیلی آروم صحبت کنیم یعنی تن تند صحبت نکنیم آروم و شمرده حرف بزنیم تا این تکرارایی که بهشون میگن ناروانی طبیعی از بین بره ولی اگه تکرار بشه ۴بار یا بیشتر اون همون لکنته که باید ببرید تا از اول بهتون بگم چیکار کنید 

من نمیخوام کسی بروی بچم بیاره چون بدترمیشه اونموقع اینو واقعا تجربه کردم خیلی بده واقعا

اونا که قصد تمسخر ندارن واسه پسر من اینجوری توضیح دادن که کلا آدما ممکنه وقتی صحبت میکنن بعضی وقتا براشون پیش بیاد که مثلا یه کلمه رو تکرار کنن که اصلا مشکلی نداره ممکنه مامان یا بابا یا من(خود درمانگر)واسمون پیش بیاد دست خود آدم نیست حالا ما می‌خوایم باهم کاری کنیم که دیگه اینجوری صحبت نکنیم به پسرم می‌گفت وقتی اینجوری صحبت کردی ما بهش میگیم توپ توپی شد یه اصطلاح بود واسه این که بچه متوجه بشه کجای حرفاش لکنت داره تا لکنت داشت می‌گفت توپ توپی شد اول بچه رو آماده میکنن که ذهن بچه آشنا بشه که واسه چی کلاس می‌ره.ما خودمون تو خونه گاهی جوری حرف می‌زدیم که لکنت داشته باشیم که پسرم فکر نکنه فقط مشکل از اونه بعدم هر وقت می‌رفتیم کلاس به پسرم میگفتم ببین منم مشکل دارم خاله به منم میگه این تمرین انجام بده ببین منم تند صحبت میکنم خاله به منم گفتم باید آروم صحبت کنی یه جوری عادی کردیم واسه بچه قضیه رو ومهمنر از همه اینه که وقتی به بچه میگی کجا لکنت داری اصلا در موردش حرف نمی زنی فقط میگی بهش توپ توپی شد ولی در عوض بقیه حرفاشو که روان میگه رو باید تشویق کنید یعنی تشویق بیشتر از تذکر باید باشه که بچه متوجه بشه که وقتی خوب صحبت می‌کنه واسه ما مهمه و تشویقش میکنیم و فقط بهش تذکر نمی‌دیمجلسات اول فقط باید تشویق کنی و گاهی خیلی کمتر تذکر بدی که بچه تفاوت صحبت روان با لکنت و متوجه بشه.

میشه بگی چجوری تکرارآخرکلمه هاش خوب شد؟یهوو قطع شد؟

عزیزم دوست داشتی به من درخواست دوستی بده.

لکنت کلا سه مدل هست تکرار یه حرف مثل م م مامان 

کشیدن یک حرف که بهش کشیده گویی میگن مثل مممممامان یعنی بچه م رو می‌کشه مثل وقتی که میخواد خودشو لوس کنه با این تفاوت که این کشیدن کاملا مشخصه که عادی و طبیعی نیست 

مورد آخرم قفل کردن هست یعنی یه حرف رو خیلی با فشار و پر فشار میگه که اونم کاملا مشخصه که عادی نمیگه گاهی هم پیش میاد که آنقدر به بچه فشار میاد که ممکنه صورتش قرمز بشه و اصلا آنقدر خسته بشه که دیگه ادامه حرفاشو نگه مثلا مامان رو م رو  خیلی محکم میگه 

بله حرفاشو میکشید...۲ تا حرف آخر جمله هم تکرار میکرد مثلا میگفت باشه= باشه شه...۲ بار تکرار میکرد با ...

سلام عزیزم ببخشین دخترتون تکراروسط کلمه هم داشت؟مثلا بگه دارم میام اونج جا یا چرا میخ خوای بری بیرون