دوستان پسرم قبلا مثل بلبل حرف میزد یکسال پیش لکنت گرفت الان ۴ سالشه یکم بهترشده بودکه تازگیا آخرکلمه ووسط کلمات و تکرارمیکنه نمیدونم چیکارکنم اگه کسی تجربه داشته بگه خواهش میکنم انقد تاپیک زدم خسته شدم😢
خداروشکرکه شمارواینجا پیداکردم امیدوارم خدا به خودت به زندگیت آرامش بده الان که دارم اینومینویسم اشک ...
عزیزم خواهر قشنگم نگو این حرفو هر سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم منم مادرم با تمام وجودم درکت میکنم وقتی دخترم لکنت میگرفت دلم تیکه تیکه میشد جیگرم آتیش میگرفت 💔 صورتش خیلی ناز بود ولی درست صحبت نمی کرد داغون میشدم شما نگران نباشید به خدا خوب میشه زوده عجله نکنید هنوز خیلی زمان داره تا ۷ سالگی....انشاالله به زودی گل پسر قشنگت سلامت بشه....ممنونم از دعای قشنگتون 😘الان به دخترم گفتم براش دعا کنه🌹
دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
بله عزیزم.پسر منم سه ساله بود که ترسید و لکنت گرفت هر کاری بگی کردیم از دعا نویس و ام آر ای گرفتن و متخصص مغز و اعصاب بردن و داروی تقویتی دادن تاگفتار درمانی وای اوایل گفتاردرمانی رو جدی نگرفتیم و ادامه ندادیم تا نزدیک دوسال گذشت و نزدیک سن مدرسه که شد به طور جدی گفتاردرمانی رو شروع کردیم اول دکتر گفت که دیر اقدام کردید زمان طلایی درمان لکنت همون شش ماه و یکسال اول ولی گفت تا قبل از سن مدرسه اگه درمان کنید دیگه بچه کلا یادش میره که یه روزی لکنت داشته و درمان راحتتره تو این سن.ماهم درمانشو شروع کردیم الان نزدیک یکسالو یک ماهه که گفتارو شروع کردیم و خداروشکر الان خوب شده.
من افسرده شدم احساس میکنم ببرم گفتاردرمانی بدترمیشه چون یبارگفتاردرمانی بروش آوردپسرم بدترشد والانم ...
نه عزیزم ناراحت نباش منم تمام این روزا و گذروندم میدونم الان چه حالی داری ولی باور کن تنها راهش گفتار درمانی.اصلا وقتی میبری قشنگ واسه بچه توضیح میدن که دلیل اینکه اینجوری صحبت میکنی چیه بعد درمان و شروع میکنن اصلا نترس بهشون اعتماد کن اونا روزانه با کلی بچه که همین مشکلو دارن سروکار دارند کارشون همینه.
یعنی تکرارآخر کلمه آخرای لکناش بود؟بگو چجوری بودروندبهبودیش چجوری طی کرد؟تکرار حروفش کم شد؟
بله حرفاشو میکشید...۲ تا حرف آخر جمله هم تکرار میکرد مثلا میگفت باشه= باشه شه...۲ بار تکرار میکرد باباش میگفت اصلا خوب نمیشه روحیمو داغون تر میکرد😞ولی صبر کردم باش صبحت میکردم مرتب...با مهربونی از استرس دورش کن نزار بترسه...
دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
بله حرفاشو میکشید...۲ تا حرف آخر جمله هم تکرار میکرد مثلا میگفت باشه= باشه شه...۲ بار تکرار میکرد با ...
عزیزم تواون دوران یعنی نشده دبودبهس تنش یااسترسی واردبشه که بترسه یا اضطراب بگیره؟پسرمن خیلی براش پیش میادبترسه واسترس بگیره واین کار وبدترمیکنه.راستی نگفتین تکرار اول کلمه وآخرش هردوباهم شروع شدن یا باچه مدت فاصله ازهم شروع شدن