2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست
خداروشکرکه شمارواینجا پیداکردم امیدوارم خدا به خودت به زندگیت آرامش بده الان که دارم اینومینویسم اشک ...

عزیزم خواهر قشنگم نگو این حرفو هر سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم منم مادرم با تمام وجودم درکت میکنم وقتی دخترم لکنت میگرفت دلم تیکه تیکه میشد جیگرم آتیش میگرفت 💔 صورتش خیلی ناز بود ولی درست صحبت نمی کرد داغون میشدم شما نگران نباشید به خدا خوب میشه زوده عجله نکنید هنوز خیلی زمان داره تا ۷ سالگی....انشاالله به زودی گل پسر قشنگت سلامت بشه....ممنونم از دعای قشنگتون 😘الان به دخترم گفتم براش دعا کنه🌹

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط میخواستم بدونم تکراربخش آخرکلمه درمان میشه یانه؟

بله عزیزم نگران نباشید به خدا قسم میخورم که باور کنید دخترم با گذشت زمان خوب شده...همون قسمت آخرش که تکرار میکرد قلبم آتیش میگرفت😖💔

خوش بحالت پسرمن تکرارکل کلمه اول کلمه وسط کلمه آخرکلمه همشوداره ببین چی میکشم دیگه واقعا برام عذابه. ...

ن گلم ارثی نداشتیم از اول کرونا که اومد این اتفاق افتاد براش

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
عزیزم خواهر قشنگم نگو این حرفو هر سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم منم مادرم با تمام وجودم درکت میکنم ...

خیلی ممنونم آره دعاش کنید دعا کنید بخاطر پسرم بخاطردل من که الان یساله نه شب مزفهمم نه روز همه چی برام بی معنیه

بله عزیزم نگران نباشید به خدا قسم میخورم که باور کنید دخترم با گذشت زمان خوب شده...همون قسمت آخرش که ...

یعنی تکرارآخر کلمه آخرای لکناش بود؟بگو چجوری بودروندبهبودیش چجوری طی کرد؟تکرار حروفش کم شد؟

میشه بگی چجوری خوب شد؟روندبهبودیش وبهم میگین؟

بله عزیزم.پسر منم سه ساله بود که ترسید و لکنت گرفت هر کاری بگی کردیم از دعا نویس و ام آر ای گرفتن و متخصص مغز و اعصاب بردن و داروی تقویتی دادن تاگفتار درمانی وای اوایل گفتاردرمانی رو جدی نگرفتیم و ادامه ندادیم تا نزدیک دوسال گذشت و نزدیک سن مدرسه که شد به طور جدی گفتاردرمانی رو شروع کردیم اول دکتر گفت که دیر اقدام کردید زمان طلایی درمان لکنت همون شش ماه و یکسال اول ولی گفت تا قبل از سن مدرسه اگه درمان کنید دیگه بچه کلا یادش می‌ره که یه روزی لکنت داشته و درمان راحتتره تو این سن.ماهم درمانشو شروع کردیم الان نزدیک یکسالو یک ماهه که گفتارو شروع کردیم و خداروشکر الان خوب شده.

بله عزیزم.پسر منم سه ساله بود که ترسید و لکنت گرفت هر کاری بگی کردیم از دعا نویس و ام آر ای گرفتن و ...

من افسرده شدم احساس میکنم ببرم گفتاردرمانی بدترمیشه چون یبارگفتاردرمانی بروش آوردپسرم بدترشد والانم ادامه همون گفتاردرمانیه چشمم ترسیده بدم ترسیده

من افسرده شدم احساس میکنم ببرم گفتاردرمانی بدترمیشه چون یبارگفتاردرمانی بروش آوردپسرم بدترشد والانم ...

نه عزیزم ناراحت نباش منم تمام این روزا و گذروندم می‌دونم الان چه حالی داری ولی باور کن تنها راهش گفتار درمانی.اصلا وقتی میبری قشنگ واسه بچه توضیح میدن که دلیل اینکه اینجوری صحبت می‌کنی چیه بعد درمان و شروع میکنن اصلا نترس بهشون اعتماد کن اونا روزانه با کلی بچه که همین مشکلو دارن سروکار دارند کارشون همینه.

یعنی تکرارآخر کلمه آخرای لکناش بود؟بگو چجوری بودروندبهبودیش چجوری طی کرد؟تکرار حروفش کم شد؟

بله حرفاشو میکشید...۲ تا حرف آخر جمله هم تکرار میکرد مثلا میگفت باشه= باشه شه...۲ بار تکرار میکرد باباش میگفت اصلا خوب نمیشه روحیمو داغون تر میکرد😞ولی صبر کردم باش صبحت میکردم مرتب...با مهربونی از استرس دورش کن نزار بترسه...

کاش پسرمنم خوب خوب بشه زودزود

انشاالله خوب میشه باید صبر کنی بش استرس ندید خودتون هم آروم باشید تا ۷ سالگی جا داره

بله حرفاشو میکشید...۲ تا حرف آخر جمله هم تکرار میکرد مثلا میگفت باشه= باشه شه...۲ بار تکرار میکرد با ...

عزیزم تواون دوران یعنی نشده دبودبهس تنش یااسترسی واردبشه که بترسه یا اضطراب بگیره؟پسرمن خیلی براش پیش میادبترسه واسترس بگیره واین کار وبدترمیکنه.راستی نگفتین تکرار اول کلمه وآخرش هردوباهم شروع شدن یا باچه مدت فاصله ازهم شروع شدن

عزیزم دوباره ببرش،  خوبه که پیگیرش هستی مطمئن باش جلسات گفتار درمانی ببری درمان میشه

انشالله درمان بشه چون واقعا بدجوری حالمو گرفته...آخه گفتاردرمان واسه تکرارآخرکلمه چیکارمیتونه بکنه؟؟؟؟؟