دوستان پسرم قبلا مثل بلبل حرف میزد یکسال پیش لکنت گرفت الان ۴ سالشه یکم بهترشده بودکه تازگیا آخرکلمه ووسط کلمات و تکرارمیکنه نمیدونم چیکارکنم اگه کسی تجربه داشته بگه خواهش میکنم انقد تاپیک زدم خسته شدم😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ازاونروزا متنفرم بقول شما هرموقع یاداون روزا میوفتم ازشوهرم بدم میاد که انقدفشاربهم وارد میکرد س ...
عزیزم ببخشید رک میگم ولی همه خاطرات بد و دفن کن بجنگ به خاطر جگر گوشت ...زندگی تو آروم کن با شوهرت خوب باش بچه احساس امنیت کنه خیلی بچهها روابط پدر و مادرشون و زود می فهمن باورت میشه من بعضی وقتا میبینم شوهرم میخاد دعوا درست کنه سریع رامش میکنم گولش میزنم بغلش میکنم جو خونه متشنج نشه به خاطر دخترم ....به خدا ازش متنفرم ولی چکار کنم خواهر به خاطر دخترم مجبورم 💔دخترم هم خیلی دوسش داره
دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عزیزم دخترم از دعواهای من و شوهرم لکنت گرفت خوب حرف میزد قبلش....ترس و استرس تو وجودش رخنه کرده بود دعوا و تشنج تو خونه تعطیل شد بعد یه مدت زمان طولانی درست شد
دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عزیزم ببخشید رک میگم ولی همه خاطرات بد و دفن کن بجنگ به خاطر جگر گوشت ...زندگی تو آروم کن با ش ...
آره مجبورم ولی فقط ازخدا میخوام ازسرتقصیراتم بگذره پسرمو خوب کنه بعدش دیگه باهاش دعول نمیگیرم عزیزم پسرم پسرمن ازبین ۲۰ تانوه ای که پدراشون هم مبتلا بودن بچگیاشون لکنت گرفته یعنی ازبین چنتا پسر فقط لکنت توشوهرمن مونده ازبین ۲۰ تانوه هم فقط پسرمن لکنت گرفته حالم خیلی بده نمیدونم اونی که این تجربه روداره مثل اون خانمی که میگفت خواهرم بچگیاش لکنت شدیدداشت الانم که دوتابچه داره بازم لکنت داره ولی بچه هاش ندارن ولی دخترمن بااینکه من اصلا لکنت نداشتم لکنت داره😔😔😔😔