2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست
حتما مطمئن باش خوب میشه من کل تاپیکای لکنتو زیر و رو کردم همشون خوب شدن اخرش

چقدر حرفتون مایه ارامش هست.. پسر منم یک ساله لکنت گرفته هی قطع میشه بازم برمیگرده. پسرتون چندسالش هست که خوب شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حرفتون مایه ارامش هست.. پسر منم یک ساله لکنت گرفته هی قطع میشه بازم برمیگرده. پسرتون چندسالش هس ...

دخترمه، سه سالش که بود شروع شد ۵ سالش که شد کلا خوب شد.

تو این دو سال هی خوب میشد و دوباره شروع میشد کم و زیاد میشد

خدایا خودتو ازم نگیر...
دخترمه، سه سالش که بود شروع شد ۵ سالش که شد کلا خوب شد. تو این دو سال هی خوب میشد و دوباره شروع میش ...

میتونم بپرسم مدل لکنت دخترتون چجوری بود؟اگه درخواست دوستیموقبول کنیدممنون میشم🙏

خپ الان دخترشما شده بود مثلا گاهی خوب باشه بعد بازم ببینید شروع شده؟

بله الان که کاملا خوب شده ...ولی قبلش می دیدم خوب حرف میزد بعد که می ترسید دوباره میفتاد به لکنت...

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
منم ازاونروزا متنفرم بقول شما هرموقع یاداون روزا میوفتم ازشوهرم بدم میاد که انقدفشاربهم وارد میکرد س ...

عزیزم ببخشید رک میگم ولی همه خاطرات بد و دفن  کن بجنگ به خاطر جگر گوشت ...زندگی تو آروم کن با شوهرت خوب باش بچه احساس امنیت کنه خیلی بچه‌ها روابط پدر و مادرشون و زود می فهمن باورت میشه من بعضی وقتا میبینم شوهرم میخاد دعوا درست کنه سریع  رامش میکنم گولش میزنم بغلش میکنم جو خونه متشنج نشه به خاطر دخترم ....به خدا ازش متنفرم ولی چکار کنم خواهر به خاطر دخترم مجبورم 💔دخترم هم خیلی دوسش داره

کاش میومدی خصوصی دوس ندارم توتاپیکم خیلی حرفاموبزنم

ببخشید عزیزم به شوهرم قول دادم درخواست دوستی قبول نکنم 

اصلا هیچی به اندازه این حالت جدیدش اذیتم نمیکنه راستی پسرمن بیشترتو الف وع مشکل داره وازهمون اولشم ت ...

من بیشتر تکرار کلمات مخصوصا دو حرف آخر خیلی شدید بود ولی تجربه من میگه خوب میشه نگران نباش 

میتونم بپرسم چکارا کردید؟

عزیزم دخترم از دعواهای من و شوهرم لکنت گرفت خوب حرف میزد قبلش....ترس و استرس تو وجودش رخنه کرده بود دعوا و تشنج تو خونه تعطیل شد بعد یه مدت زمان طولانی درست شد

من بیشتر تکرار کلمات مخصوصا دو حرف آخر خیلی شدید بود ولی تجربه من میگه خوب میشه نگران نباش 

یعنی لکنت دخترتون فقط تکرارکلمه بود؟؟؟اصلا تکرارحروف نداشت؟؟؟غیر ازحرف اخرکلمه که گفتی اولشو اصلا تکرارنمیکرد؟فشار واینها اصلا نداشت؟

عزیزم ببخشید رک میگم ولی همه خاطرات بد و دفن  کن بجنگ به خاطر جگر گوشت ...زندگی تو آروم کن با ش ...

آره مجبورم ولی فقط ازخدا میخوام ازسرتقصیراتم بگذره پسرمو خوب کنه بعدش دیگه باهاش دعول نمیگیرم عزیزم پسرم پسرمن ازبین ۲۰ تانوه ای که پدراشون هم مبتلا بودن بچگیاشون لکنت گرفته یعنی ازبین چنتا پسر فقط لکنت توشوهرمن مونده ازبین ۲۰ تانوه هم فقط پسرمن لکنت گرفته حالم خیلی بده نمیدونم اونی که این تجربه روداره مثل اون خانمی که میگفت خواهرم بچگیاش لکنت شدیدداشت الانم که دوتابچه داره بازم لکنت داره ولی بچه هاش ندارن ولی دخترمن بااینکه من اصلا لکنت نداشتم لکنت داره😔😔😔😔