2777
2789

بچه ها مادرشوهرم فردا عمل داره کم خونی شدیدم داره 

شوهرم یه شهر دیگس میخواد بره پیشش مادرشوهرم زنگ زده گریه میکنه میگه من نگرانش میشم تو جاده تورو خدا نزار بیاد من چیزیم نیست بهم میگه قول بده نزاری بیاد 

اما من اصلا دلم راضی نمیشه به شوهرم گفتم وسایلاشو جمع کنه زودتر راه بیفته که قبل عمل مامانشو ببینه نمی‌دونم واقعا چکار کنم مامانش از دستم دلخور میشه از طرفیم دلم راضی نیس شوهرم نره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم نیتت خیره،ولی این تصمیمیه که شوهرت باید بگیره نه شما،شما پیام مادرشوهرتو بهش برسون،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بهش نگو راه افتاده و تو جاده است تا نگران نشه وقتی رسید و مامانش رو دید می‌فهمه اومده دیگه اینجوری دیگه استرس مسیر رو نمیکشه مادرشوهرت

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
من نامزدم خیلی خوبیت نداره مامانم نمیذاره تنها برم نامزدم میگه بگو مامانتم بیاد یه روزه بر میگردیم ب ...

نه چه زشتی،چقدر هم خوب میشه،مامانت هم میره عیادت مادرشوهرت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔