2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خریدگوشی همراه

57 بازدید | 7 پست

سلام من میخوام یه مدل گوشی روبخرم که هم سبک باشه هم کوچیک حالااگرمال سال قبل باشه مدل یادوسال قبل هم اشکال نداره...

ولی توی مدل وبرندش موندم میگن آیفون تلفن های مینی زیادتولیدمیکنه ولی خوب همه نوع برنامه ایی روش نصب نمیشه...چون تاحالانداشتم نمیتونم ریسک کنم اگرمیشه راهنماییم کنید

واینکه اصلاتلفن توی سایزکوچیک نیست همه مدلای بالاترمیادوروزبه روزپیشرفته تروبزرگترمیشه ولی این مدلی نمیخوام میخوام سبک وجمع جورباشه نمیدونم تلفن های هوشمندهست بااین مشخصات یانه....

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من فقط ایفون مینی دیدم که کوچیکه

ولی ایفون سیب اپ داره راحت میتونی نصب کنی همه چیو

من خودم ایفون دارم خیلی راضیم

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      
من فقط ایفون مینی دیدم که کوچیکه ولی ایفون سیب اپ داره راحت میتونی نصب کنی همه چیو من خودم ایفون د ...

یعنی میشه روش برنامه های دیگه هم نصب کردمثل تلفن های اندرویدی که بازارو...برنامه های ایرانی نصب میشه؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میشه روش برنامه های دیگه هم نصب کردمثل تلفن های اندرویدی که بازارو...برنامه های ایرانی نصب میشه ...

من خود چون زیاد با این برنامه ها سر و کار ندارم امتحان نکردم

ولی اره سیب اپ رو دانلود میکنی البته فکر کنم باید اشتراک بخری

از طرفیم مثلا میتونی وارد سایت دیجی کالا تو گوگل بشی بعد سایتشو وارد صفحه گوشیت کنی مثل یه برنامه عادی

از همه نظر ایفون به نظر من بهتر از اندرویده وقتی ایفون دستت میاد اصلا نمیتونی دیگه اندروید دستت بگیری

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      
من خود چون زیاد با این برنامه ها سر و کار ندارم امتحان نکردم ولی اره سیب اپ رو دانلود میکنی البته ف ...

ممنونم بابت راهنمایی خوبتون    

یعنی میشه روش برنامه های دیگه هم نصب کردمثل تلفن های اندرویدی که بازارو...برنامه های ایرانی نصب میشه ...

فقط یکم قیمتای ایفون بالاست که به نظر من می ارزه 

مخصوصا برای مدلای یازده به بالا

ممنونم بابت راهنمایی خوبتون      

خواهش میکنم گل

یکم دیگه ام بهت بگم که کامل بشی 

ببین مدلایی مثل دوازده پرومکس یا حتی پرو گه خودم دارمش خیلی سنگین و بزرگن اما مدل مینی نسبتا سبک تر و ظریف تر و البته اروزن تره

یا مدل یازده معمولی که اونم نسبتا کوچیک و سبکه و ارزونتر  ولی کیفیت تصویر پرومکساشون خیلی بهتره .از لحاظ امکاناتی تقریبا یکین ولی مثلا یاززده معمولی یا دوازده مینی دو تا دوربین دارن ولی پرومکساشون سه تا

خواهش میکنم گل یکم دیگه ام بهت بگم که کامل بشی  ببین مدلایی مثل دوازده پرومکس یا حتی پرو گه خ ...

به لحاظ مدل زیادنوع خاصی مدنظرم نیست ولی اندازه خیلی میخوام کوچیک وسبک باشه.

گوشی های جدیدروزبه روزدارندبزرگترمیشندخیلی راحت نیستم باهاشون