2777
2789

چیکار کنم؟دو هفتست اوردمش یهو شب دیدیم داره میخوره پی پیشو😭😭😭😭سر تا پام داره میلرزه از بس چندشم شده خیلی مهربون و با محبت و لوسه،دوست داشتنیه کاراش با مزست هنوز دو ماهش نشده،ولی دیگه چندشم شد ازش دکترم ببرمش و خوبم بشه باز نمیتونم کنار بیام یعنی تنهاش بزارم میخواد بخوره پی پیشو🤢ای خدا چرا اخه😭شوهرم میخواد ببرتش با خودش محل کارش اونجا بمونه ولی میدونم میمیره اینجوری چیکار کنم😭😭😭

عزیزم بچس میذارید داخل خاک دسشوییشو که کرد بیاربیرون رو دسشوییش خاک بریز

اون حالیش نیس چیکارمیکنه ناراحت نباش اصلا

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه است نمی‌فهمه  نزارید بخوره  برایش خاک بگیرید که توی خاک پی پی کنه

نه خیلی بچه نیست،همه چی براش گرفتیم،خاک مخصوص هم داره تا دیروز پی پی میکرد چالش میکرد پی پیشو کامل میفهمن گربه ها اینو،ولی الان تو نت گشتم نوشته خیلی این اتفاق نادره توی گربه ها،باید ببریمش دامپزشک،ولی من دیگه حالم بد شده ازش،خوبم بشه توهم میزنم نکنه خورده باشه 😔

عزیزم بچس میذارید داخل خاک دسشوییشو که کرد بیاربیرون رو دسشوییش خاک بریز اون حالیش نیس چیکارمیکنه ...

چرااا عزیزم بخدا تا دیروز پی پی و جیششو چال میکرد،از دیشب شروع کرده این کارو😭شک داشتم امشب با چشای خودمون دیدیم دیگه منو شوهرم از خواب پریدیم دیگه خوابمون نبرد🤢

نه خیلی بچه نیست،همه چی براش گرفتیم،خاک مخصوص هم داره تا دیروز پی پی میکرد چالش میکرد پی پیشو کامل م ...

ببرش دامپزشکی درست میشه ..واقعاهم نادره من تاحالا ندیدم

اگراینکارو کرده بهش فکرنکن دیگه  حیوونه نمیفهمه که بیچاره 😥

مشکلش حل شه دیگه نمیخوره  حتما چون کوچیکه اینجوره

یک کارتن یا جعبه که توش خاکه  با دستشون چاله می‌کنند و روش میشینن وبعدش رویش را با خاک پر می‌ک ...

اره عزیزم ظرف و خاک مخصوص گذاشتم براش،دقیقا چال میکرد جیش و پی پیشو،من ۲۴ ساعته حواسم بهش بود این کارو نمیکرد،از دیشب داره این کارو میکنه😭

چرااا عزیزم بخدا تا دیروز پی پی و جیششو چال میکرد،از دیشب شروع کرده این کارو😭شک داشتم امشب با چشای ...

خاکش شایدکثیفه تمیزش کنین یا زودی برسدارین ازخاک نکنه اینکارو 

همین امروزم ببرش دامپزشکی درست میشه ناراحتی نداره که

عزیزم ببرش دامپزشک😂 من از این موردا توو پیج دامپزشکا زیاد دیدم ک میگن

اره دیشب تا حالا گوگل رو زیر و رو کردم چ سایتای ایرانی چ خارجی،گفتن کمبود ویتامینه یا جلب توجه یا مشکل رفتاریه،ولی مسئله اینه دیگه نمیتونم باهاش کنار بیام😭