2777
2789
عنوان

گربم مدفوع خودشو میخوره،حالم افتضاح داغونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 64 پست
گشنش بوده 😥 اخه اینا دایم درحال شیرخوردنن ..ولی دامپزشک ببرش خیالت راحت شه

شیر نمیخوره☹️فقط مرغ،یهو دیگه لب ب شیر نزد،فکر نکنم از گرسنگی بوده باشه چون قبل خواب یه وعده خورد،میدونی چیه الان ک دقت کردم مدفوعش زرده و له شده ی غذاییه ک خورده هضم نشده اصلا،طبیعیش باید قهوه ای باشه،مشکلش گوارشیه فکر کنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بچه گربه داشتم داشت غذا میخورد یهو بالا اورد تا صبحش گریه کردم

😔خیلی سریع وابسته میشن و وابستگی میارن،من دو هفتست دارمش کلا ولی انقدر با محبت و گوگولیه چند روز پیش بیحال شد جوری ک حال نداشت قدم از قدم برداره،انقدرررر گریه کردم

واقعا؟ سگا بو بد میدن همشون؟ 

ولله عزیزم من دو تا توله بدسرپرست آوردم ، نهایت دو هفته یا سه هفته ای بودن ، خیلی هم خوشگل بودن ، من آوردم بو میدادن ، دادم شوهرم تو حمام شست ، کلا یه شامپوی بزرگ رو روش خالی کرد ، با سشوار خشک کردم ، ولی متاسفم بعد یک ساعت دوباره همون شد😭😭😭 هر چی زمان می‌گذشت بیشتر میشد بو شون ، شایدم من حساسم،  ولی شوهرمم گفت چرت اینا اینقدر بو میدن

شیر نمیخوره☹️فقط مرغ،یهو دیگه لب ب شیر نزد،فکر نکنم از گرسنگی بوده باشه چون قبل خواب یه وعده خورد،می ...

عزیزم حالش خوب میشه غذاش هضم نشده حتما..شیرهم باید با شیشه شیرمخصوص بدیا..من احتمال میدم غذا خوردن براش زوده براهمین بهش میدی رو نمیتونه هضم کنه وتومعدش میمونه و حتما هم دلش دردمیگیره گناه داره..سعی کن بهش شیربدی باش یشه و مرغ پخته شده ..غذاخشک بچه گربه هم خوبه بگیری براش

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️