2777
2789
عنوان

گربم مدفوع خودشو میخوره،حالم افتضاح داغونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 64 پست

مثل من شدی 

من دو تا توله سگ آوردم با عشق 

اما فقط یه شب نگه داشتم 

چون سگ بوی خیلی خیلی بدی داره 

اکثرا نمیگن ، من بردم حمام شستم اما بازم بوی بدی داشتن 

باور کن ساعت ۵ صبح بالا آوردم و دیگه دادمش رفت 

و از اون روز دیگه نتونستم با سگ کنار بیام میخواستم گربه بگیرم که شوهرم نزاشت ، لاک پشت ، بلدرچین ، مرغ و خروس گرفتم😁😁

ببخشید.گربه طبیعتش یه چیز دیگس که ازش گرفته شده.بخدا دلم براش میسوزه

همسایمون دو تا بچه کوچیک داره بعد تو یه خونه ۷۵متری یه سگ گنده نگه میداره.هروقت از جلو درشون رد میشی معذرت میخوام بوی طویله میاد

جسارت به اسی نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوردلت میادبدی ببرش ، خب طفلی حیوونه حالیش نیست مثل بچه آدمیزادوقتی پی پی کرد زود بردار، ببردامپزشک ...

نه عزیزم اون حرف همون لحظه بود،شوهرم الان رفت سرکار،گفت ببرمش میمیره چیکار کنیم؟گفتم امروز میبریمش دامپزشک نمیتونم ولش کنم😭بمیرم براش خیلی داستان داره،اول ک اسهال بود همش الانم اینطوری☹️دست خودم نیست چندشم شد از کارش اخه هی هم لیسم‌میزنه و پیشم میخوابه،حس بدی گرفتم اون لحظه از کارش🤢

نه مرغ که زیاد بخوره باعث یبوستش میشه سیب زمینی و .. هم ویتامیناشو تامین نمیکنه، باید حتما غذای مخصو ...

اخه گفتن سنش کمه واسه غذای مخصوص فعلا مرغ و سبزیجات اینجوری بخوره،نمیدونم والا امروز احتمالا ببریمش دکتر دیگه،اگه از بیخوابی هلاک نشم یه ساعتم نخوابیدم دیشب هی تو بغلم وول میخورد اخرم ک اینطور شد،داغونم کرده اصن،شوهرمم خوابش کم شده ازدستش هی میپره رو تخت و میره میاد☹️

گناهداره ، یعنی تا عزیزت مریض میشه و مشکلی داره باید بندازیش دور ؟ ببرش دامپزشک ببین مشکلش چیه، بهرح ...

نه عزیزم اون لحظه شوک شدیم و حس چندش وحشتناک داشتیم از خوابم پریده بودیم همه اینا باعث شد همچین فکری بکنیم وگرنه الان ک اروم شدیم نه شوهرم بردش،نه من دیگه بش فکر کردم،میبرمش دکتر...

مثل من شدی  من دو تا توله سگ آوردم با عشق  اما فقط یه شب نگه داشتم  چون سگ بوی خیل ...

منم الان خیلی پشیمونم😔دو هفتست ارامش زندگیمون گرفته شده،خواب اصلااااا ندارم شبا چهار پنج ساعت میخوابم اونم بی کیفیت لابلاش کلی بیدار میشم،ولی میگفتم اشکال نداره بزرگ میشه خوب میشه ولی با این کارش دیگه نمیدونم چیکار کنم،چجوری ردش کردی؟من اینو نه دیگه دوس دارم نگه دارم نه میتونم ولش کنم چیزیش بشه،کسی هم نمیخوادش چون نژاد نداره و معمولیه🤦🏻‍♀️

ببخشید.گربه طبیعتش یه چیز دیگس که ازش گرفته شده.بخدا دلم براش میسوزه همسایمون دو تا بچه کوچیک داره ...

میدونم عزیزم منم اینو نخریدم یا از مثلا خیابون بیارمش،از پانسیون گرفتم مادرشون زایمان کرده بوده ولشون کرده بود یه خانمی نگهشون داشته بود تا از اب و گل در بیان ولی زیاد بودن نمیشد نگه داره همه رو،اگهی داده بود واسه نگهداری حمایتی،چون این بچه گربه ها اگه رها بشن میمیرن،من مثلا اومدم کار خیر بکنم ک این شد وگرنه اصلا دنبال خرید حیوون و اینا نبودم