2777
2789
عنوان

گربم مدفوع خودشو میخوره،حالم افتضاح داغونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمال زیاد گشنه بوده.. اگرم غذا دادین بهش پس کمبود ویتامین داره ببرین دامپزشکی اوکی میشه

اره گوگل کردم هم تقریبا حرف شمارو نوشته بودن،ولی اخه چندشم شد ازش🤢نمیتونم بگیرمش دیگه حالم خیلیییی بده،غذاشم خوبه مرغ و سیب زمینی و‌ هویج،اکثر سایتا گفته بودن بهترین غذا برا گربه همینه هم پروتئین داره هم سبزیجات

چطوردلت میادبدی ببرش ، خب طفلی حیوونه حالیش نیست مثل بچه آدمیزادوقتی پی پی کرد زود بردار، ببردامپزشک نشونش بده، احتمالاکمبودموادمعدنی داره که این کارومیکنه، من خودم مرغ مینادارم یه مدت توآبش پی پی میکردوازهمون ابم میخوردتادیدم بردمش دکتردرست شد

ببرش دامپزشکی درست میشه ..واقعاهم نادره من تاحالا ندیدم اگراینکارو کرده بهش فکرنکن دیگه  حیوون ...

نمیتونم بش فکر نکنم،تازه شوهرم گفت تو میخوایش؟گفتم دوسش دارم ولی تمام بدنم مور مور شده از حس چندشی ک بهم دست داده دور دهنشو پاک کردیم پر پی پی😭🤢از کوچولو بودنش نیست این کارش،چون چال میکرد پی پیشو تا دیروز،هر بار من بالا سرش بودم

خاکش شایدکثیفه تمیزش کنین یا زودی برسدارین ازخاک نکنه اینکارو  همین امروزم ببرش دامپزشکی درست ...

تمیزه خاکش😔قبل خواب تمام جیش و پی پیاشو جدا کردم،روزی دو سه بار تمیز میکنم خاکشو،میگم نکنه از گرسنگی بوده؟ولی خب میتونست میو میو کنه و درخواست غذا بکنه،چرا باید این کارو بکنه،قبل خواب بهش غذا دادم😭

اره گوگل کردم هم تقریبا حرف شمارو نوشته بودن،ولی اخه چندشم شد ازش🤢نمیتونم بگیرمش دیگه حالم خیلیییی ...

نه مرغ که زیاد بخوره باعث یبوستش میشه سیب زمینی و .. هم ویتامیناشو تامین نمیکنه، باید حتما غذای مخصوص بخوره، هم انگل و بیماری نمیگیره هم ویتامینه میشه بدنش

گناهداره ، یعنی تا عزیزت مریض میشه و مشکلی داره باید بندازیش دور ؟ ببرش دامپزشک ببین مشکلش چیه، بهرحال حیوون نگهداشتن امادگی میخواد که بتونی همه جوره مراقبش باشی . اون به شما دلبسته. 

گناه داره خوب میشه 

چی بگم،دلم نمیاد ببرتش،از طرفیم دیگه نسبت بهش بدبین شدم اگه نگهش دارم یه ثانیه نمیتونم چشم ازش بردارم ک این کارو نکنه،همین دو هفته هم خوابمو بهم ریخته،نمیدونم چیکار کنم واقعا😔چند روز پیش کلی خرجش شد بردیمش دامپزشک واسه اسهالش،خواستم خوبی کنم گفتم مامان نداره نگهداری کنم ولی اصلا اتفاقات خوشایندی نمیفته🥺