2777
2789
عنوان

بین شوهرم و خواهرم یه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 39727 بازدید | 156 پست
من میگم خواهرت حسادت داره و میخواد زندگی ت رو خراب کنه ، خواهرت مجرده؟ شما از نظر زیبایی ازش سرتری؟

دوتامون قشنگیم ولی من یه کوچولو بهترم 

مثلا شده رفتیم بیرون دوست پسرش یا یکی از دوستای صمیمیش منو دیده بعد هی سرم غر زده که تو ک میای همه از من سرد میشن

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتامون قشنگیم ولی من یه کوچولو بهترم  مثلا شده رفتیم بیرون دوست پسرش یا یکی از دوستای صمیمیش ...

هر دو رو روبه رو کن باهم. مرگ یک بار شیون یک بار! بگو خواهرم این شوهرم. حرفی است بزن! نزنی من بعد باید لال بمونی! 

با شک زندگی نمیشه!

وای خدایکی تصورکردم 😂😂

چی😂😂😂😂😂

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
انگشت کوچیکه  خواهر زنشو بجای زنش گرفته🙂

خب 🙂

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
این عکسه کیه؟ همه جا پر شده. برنامه کودکه؟؟؟

نه یه آهنگه بزن گوگل مثلا روم زوم کنی بوم بوم کنه قلبم😂😂😂😂😂😂

نه یه آهنگه بزن گوگل مثلا روم زوم کنی بوم بوم کنه قلبم😂😂😂😂😂😂

آره میدونم این دایناسوره منظورمه. همه هی ازش عکس میذارن

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
وای من که قلبم به درد اومد  شوهرتون اهل خیانت هست؟ چه مدت طول کشید تا این جریان تموم شه

فکر نکنم اهل خیانت باشه شاید دلش بخواد اما جراتش رو نداره به قول خودش هیچ آدم عاقلی نمیتونه ریسک از دست دادن منو به جون بخره به هر حال منم آدم سازگاری بودم به دو دلیل یکی اینکه عاشقش بودم و تحمل دوریشو نداشتم  دوم اینکه اکثر مردها مثل همدیگن  اینی که عاشقم بود اینطوری بود دیگه وای به حال بقیش

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
آره میدونم این دایناسوره منظورمه. همه هی ازش عکس میذارن

آها نمیدونم والا

همیشه یه جات دستشه؟🤔😁

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مث شوهرخواهره من😐🔪

نمیدونم منظور خاهرت چی بوده ولی واسه منم پیش اومده ک ب ی بهانه ای میومد پیش من و دستمو میگرفت و حرف میزد باهام نکبت عوضی😐🔪🔪🔪🔪

ای تف ب این زندگی😐🔪میخام حرص نخورم ولی نمیشه