2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

80 بازدید | 10 پست

شوهر شوخه و متاسفانه این اخلاق خیلی جاها خوبه و خیلی جاها آزار دهنده

و بدتر از همه نمیفمه چه شوخی رو با زنش بکنه

خواهرشم همینه ، دختر بچه ۱۵ ساله است ، اگه باهاشون صمیمی نشی با قسمت خوب این اخلاق رو به رو میشی

آخر هفته با خانواده اش با ۱ ماشین رفتیم سفر ۲ روزه 

گفتیم خندیدیم چند جا خواهرش شوخی کرد گفتم ببین بیا صمیمیت محترمانه داشته باشیم باخنده

اونا گذشت

دیشب مراسمی دعوت بودیم 

من کیف و و گوشی ،دستم بود ، چادرم سرم بود با لباس مجلسی مهمونی هم تنم

خواهرشوهرمم با مانتو کوله کتاباش و کیف کوچیک شونه ای 

۴ تا از توت بگ هاشو داد به من ، علاوه بر وسایلی که دستم بود...

سبک هم بودن ولی کلا تمام انگشتام درگیر بود 

۱ بار خواستم یکیشو بدم دیدم زیرکانه نگرفت 

گذشت و از پله ها پایین رفتیم 

گفتم فلانی جان خوب همه وسیله هاتو دادی دست من و خلوت رفتیا 

یهو شوهرم پرید وسط جلوی خواهرشوم با لحن تنددد 

اون ۱۵ سالشه هااااااا ، تو بزرگییی،اون کوله کتاباش ده تا از وسیله های توعه 

فلانی کوله تو بده ، فلانی بگیره ببینه

اصلا ۱ لحظه منو و خواهرشوهرم شوک شدیم🥲نه من چیزی گفتم‌نه خواهرشوهرم

رسیدیم صندوق عقب گفت امتحان کن ببین ، نه نگاش کردم و نه از اون موقع حرفی باهاش زدم...

با خواهرشوهرمم سر سنگین بودم

خواهرشوهرمم بعدش کلی تو موقعيت های مختلف بوسم کرد و...شوخی های خرکیشو کم کرد 

💐خدایا شکرت💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرها ،اول مادر خواهر خانواده خودشون  بعد زن ...چه انتظاری داشتی ..برای من خدا نکنه چیزی بگم ..میخواد منو بخوره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
حالا دیگ وقتی قبول کردی کیفاشو بگیری تا ماشین چیزی نمیگفتی یا از اول توام مث اون زیرکانه قبول نیمکرد ...

ببین شوک شدم 

خودم خواستم کمکش کنم

ولی ۴ تا داد به من 

خودش خانم ، ۱ رو شونش ، یکی هم دستش

💐خدایا شکرت💐
ببین شوک شدم خودم خواستم کمکش کنمولی ۴ تا داد به من خودش خانم ، ۱ رو شونش ، یکی هم دستش

حالا دیگه مگه نمیخاستی تا ماشین ببری

چیزی نمیگفتی..تو ک دیگه داشتی میبردی چه اشکالی داره بعضی وقتا کمک هم کنیم

البته خب این گارد هم بین خانوما هست ک میگن خانواده شوهره، خاهر شوهرمه فلان وگرنه هرکس دیگه ای بود سخت نمیشد انقدر برا خانوما

حالا دیگه مگه نمیخاستی تا ماشین ببریچیزی نمیگفتی..تو ک دیگه داشتی میبردی چه اشکالی داره بعضی وقتا کم ...

نمیدونم 

کلا باهمه حد و مرز دارم ...

اجازه نمیدم خیلی قاطی بشن باهام یا سو استفاده کنن

خدا امتحانم کرد با خانواده شوخا 

💐خدایا شکرت💐
حالا دیگه مگه نمیخاستی تا ماشین ببریچیزی نمیگفتی..تو ک دیگه داشتی میبردی چه اشکالی داره بعضی وقتا کم ...

بعدشم من شوخی جدی میگفتم 

اون خودشو قاطی کرد

💐خدایا شکرت💐
نمیدونم کلا باهمه حد و مرز دارم ...اجازه نمیدم خیلی قاطی بشن باهام یا سو استفاده کننخدا امتحانم کرد ...

بنظرم درکل شماهم شلوغش کردی واقعا اشکالی نداره کمک کردن بعضی وقتا که سو استفاده نیست

شوخی هم خب مگه نمیگی مراعات کرد و بهتر شد. ناراحت نباش عزیزم ول کن بحثم نکن سر این چیزای کوچیک با شوهرت